Νεκρός από πυρά κυνηγού έπεσε 60χρονος στο Χαλκιόπουλο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για κυνήγι με τρεις φίλους του – Συνελήφθη 48χρονος που φέρεται να τον πυροβόλησε
Νεκρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Χαλκιοπολο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας 60χρονος κυνηγός, που βλήθηκε κατά λάθος απο άλλον κυνηγό στην περιοχή Σελεβίστες.
Ο άτυχος άνδρας είχε πάει παρέα με τρεις ακόμη φίλους και συγχωριανούς για κυνήγι αγριογούρουνου. Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο άτυχος άνδρας φέρεται να βλήθηκε στην καρδιά απο βολίδα και να πέθανε ακαριαία. Τον πυροβόλησε κατά λάθος 48χρονος, μέλος της παρέας. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Χαλκιόπουλου και αναμένεται από εκεί να γίνει μεταφορά της σε νοσοκομείο για νεκροψία- νεκροτομή.
Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και ασχολούνταν με την κτηνοτροφία. Ο 48χρονος έχει συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου