Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων η Σαλαμίνα - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων η Σαλαμίνα – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την στιγμή που ο δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Γιώργος Παναγόπουλος διαφημίζει την περισυλλογή των εγκαταλειμμένων οχημάτων, φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που περιγράφει ο δήμαρχος του νησιού…

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δήμαρχου  τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αποτελούν πηγή περιβαλλοντικής ρύπανσης και πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από τα σημεία που για πολύ καιρό βρίσκονται στο νησί.

Όμως οι δημότες διαμαρτύρονται ότι η δημοτική αρχή του κ. Γιώργου Παναγόπουλου περισυλλέγει επιλεκτικά κάποια εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα την στιγμή που η περιοχή στους πρόποδες του λοφού όπου βρίσκεται η εκκλησία του Προφήτη Ηλία, έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο αυτοκίνητων.

Διαβάστε την ανάρτηση που ανέβηκε στα social media και  δείτε τις φωτογραφίες που είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για το τι κατάσταση επικρατεί στο ιστορικό νησί της, ήδη επιβαρυμένης περιβαλλοντολογικά , Σαλαμίνας:

“Μια και μαζεύετε τα εγκαταλελειμμένα οχήματα κύριε δήμαρχε και αντιδήμαρχε Βακάλη
μήπως είναι ευκαιρία να φύγουν και αυτά,δεν τα ξέρετε,δεν τα έχετε δει ;

Αυτά δεν είναι ρυπογόνα,δεν πρέπει να φύγουν ,η λόγο ότι δεν φαίνονται θα μένουν εκεί,αυτά γιατί δεν τα βγάζετε φωτογραφίες κύριοι του δήμου ,πόσες φορές τα έχουν ανεβάσει συντοπίτες μας όχι μόνο σε ομάδες αλλά και στα προφίλ τους !

Θα τα απομακρύνετε κάποια φορά μια και μιλάτε για σεβασμό στο περιβάλλον,η πάμε με την λογική “άστα εκεί μωρέ δεν φαίνονται “!

Πρόποδες Αγίου Ηλία!”

Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων η Σαλαμίνα

Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων η Σαλαμίνα Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων η Σαλαμίνα Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων η Σαλαμίνα

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέο κρούσμα δολιοφθοράς σημειώθηκε στον αγωγό υδροδότησης της Αίγινας!

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News