Νέο επεισόδιο με τον «νταή» γείτονα – Απείλησε πως θα κρεμάσει μία γυναίκα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κυκλοφορεί με ένα λοστό, έχει βάλει κρεμάλα έξω από το σπίτι του, φοβόμαστε»
Πληθαίνουν οι καταγγελίες αναφορικά με τον «νταή» γείτονα στη Σαλαμίνα. Μετά από τις απειλές που δέχεται και την επίθεση που δέχτηκε ένα ζευγάρι μία γυναίκα ανέφερε ότι ο εν λόγω άνδρας της είπε πως θα την κρεμάσει.
Όλη η γειτονιά είναι αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του γείτονά τους, που έχει ψυχολογικά προβλήματα αποκαλύπτει ρεπορτάζ, της εκπομπής του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που προβλήθηκε την Πέμπτη (4/5). Ο «νταής» της γειτονιάς έφτιαξε μία θηλιά έξω από το σπίτι του και φώναζε «όλοι από εδώ θα περάσετε, θα σας κρεμάσω όλους».
Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει επιτεθεί σε άτομα που μένουν κοντά αρκετές φορές και τους έχει απειλήσει με όπλο. Έτσι, οι κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν, πήγαν στην αστυνομία και έκαναν αίτηση ώστε να τον δει κάποιος ειδικός.
«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε»
Στη εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» μίλησαν η κάτοικος της γειτονιάς κ. Κατερίνα αλλά και ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, για την υπόθεση.
«Το βιώνουμε με πολύ φόβο και χωρίς καμία βοήθεια. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε χθες. Εγώ τον γνώριζα τον άνθρωπο αυτόν και τώρα δεν με αναγνωρίζει. Χθες με απειλούσε πως θα με σκοτώσει. Κυκλοφορεί με ένα λοστό, έχει κρεμάσει μία κρεμάλα έξω από το σπίτι του. Μας θεωρεί εχθρούς και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε» επεσήμανε η κάτοικος.
Όπως είπε η γειτόνισσα ο άνθρωπος αυτός μπήκε σε ένα σπίτι με λοστό και απείλησε μία άλλη γειτόνισσά του. Όπως είπε, η αστυνομία ήρθε αλλά δεν έγινε τίποτα καθώς δεν τον βρήκε.
Ο δήμαρχος από την πλευρά του ανέφερε πως στις υπηρεσίες του Δήμου δεν είχε γίνει κάποια παλαιότερη καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
«Χθες ενημερώθηκα για την υπόθεση. Τον Αύγουστο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε συλληφθεί. Στις 30 του μήνα έγινε πάλι ένα σκηνικό, σχηματίστηκε η δικογραφία αλλά δεν βρέθηκε» τόνισε ο δήμαρχος.
«Χθες έλαβαν εισαγγελική παραγγελία για να διαταχθεί η ακούσια νοσηλεία του και βρισκόμαστε στο στάδιο να δοθούν καταθέσεις. Εμείς σαν Δήμος εάν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας» συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμα:  Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Μαραθώνιο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο – Οι αλλαγές σε μετρό και τραμ

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News