Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζόμενης στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα από ασθενή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης»
Άλλο ένα περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζόμενης στην ασφάλεια του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, αυτή τη φορά από ασθενή το βράδυ της Κυριακής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης».
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του: «Χωρίς λόγω και αιτία η ασθενής αποφάσισε να επιτεθεί με γροθιές στην πρώτη εργαζόμενη που έτυχε να περνάει από μπροστά της, μπροστά στη θέα των υπόλοιπων ασθενών και συνοδών. Είναι αδιανόητο να έρχεται για βάρδια ο εργαζόμενος, που εκτός από τις δύσκολες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει, να έχει και το φόβο αν επιστρέψει σώος και αβλαβής στο σπίτι του.
Οι επιθέσεις αυτές θίγουν την αξιοπρέπειά μας και απειλούν την σωματική μας ακεραιότητα, εμποδίζοντας την άσκηση των καθηκόντων μας, σε ένα τόσο ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο όπως είναι αυτός του Νοσοκομείου. Τα φαινόμενα βίας δυστυχώς θα αυξάνονται, τη στιγμή μάλιστα που βλέπουμε ότι ο ξυλοδαρμός και η βία χρησιμοποιείται ως τρόπος δράσης και αντίδρασης και από γνωστούς «αξιωματούχους» στη χώρα μας.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση, να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, που να αποτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές, διαφορετικά ελλοχεύει ο κίνδυνος,να βρεθούμε μπροστά σε πιο δυσάρεστες καταστάσεις».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθη 69χρονος που αυνανιζόταν μέσα σε αστικό λεωφορείο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News