Νέο πρόβλημα με το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σταματούν τα έργα της υπογειοποίησης
Σταματούν τα έργα της υπογειοποίησης για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, όπως αναφέρει το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.
Πρόβλημα με το έργο της υπογειοποίησης στο τμήμα της Πατριάρχου Κωνσταντίνου δίπλα από την Αγιά Σοφιά προέκυψε έπειτα από ειδική δήλωση διακοπής εργασιών που κατέθεσε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής.
Συγκεκριμένα, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16».
Νωρίτερα η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε αξιώσει με έγγραφό της στην Περιφέρεια τη διακοπή εργασιών λόγω της μη καταβολής του 11ου λογαριασμού, που σημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν ανταποκρίθηκε στις οικονομικές της υποχρεώσεις επί του έργου!
Πηγή: Gazzetta.gr

Δείτε ακόμα:  «Φως» για τείχος ανοσίας την άνοιξη – Έως 100 νεκροί τα Χριστούγεννα

Newsroom | Pireas News