Νίκαια: Μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο με ένα νεκρό και έναν τραυματία

Νίκαια: Μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο με ένα νεκρό και έναν τραυματία

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι δράστες με χαρακτηριστική άνεση και ψυχραιμία σταμάτησαν μπροστά στο πρατήριο και πυροβόλησαν τα θύματα

Οι εγκληματικές ενέργειες το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα προκαλούν την οργή και τον φόβο των πολιτών, όμως η μαφιόζικη επίθεση που έγινε απόψε σε βενζινάδικο στη Νίκαια.

Οι δύο δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θηβών 181 και αφού είχαν μια συνομιλία με δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, άρχισαν να πυροβολούν, χωρίς προειδοποίηση.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν να τραυματιστούν και οι δύο, ενώ ο ένας δεν άντεξε και κατέληξε. Το ένα θύμα έμεινε νεκρό στο βενζινάδικο, ενώ το άλλο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική. Οι αστυνομικές δυνάμεις το μόνο που κατάφεραν να βρούνε μετά από λίγο ήταν το αυτοκίνητο (πιθανότατα) των δραστών να έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Στο πρατήριο βρέθηκαν κάλυκες από τη φονική επίθεση. Φυσικά όλα τα στοιχεία θα τα εξετάσουν οι ειδικοί των εγκληματολογικών ερηαστηρίων της αστυνομίας, ώστε να ψάξουν για επιπλέον στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράσης του αιματηρού επεισοδίου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News