Νικόλαος Μανωλάκος: "Να στελεχωθεί άμεσα το Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων"

Νικόλαος Μανωλάκος: “Να στελεχωθεί άμεσα το Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων”

Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε  στις 14/09/2021 Αναφορά προς τους Υπουργούς Υγείας και Εθνικής Άμυνας, με την οποία διαβιβάζει σχετικές επιστολές του Δημάρχου Κυθήρων και ζητεί τη στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Αντικυθήρων, με τον προβλεπόμενο αριθμό ιατρών και, εν ανάγκη, με Στρατιωτικό Ιατρό, για την άμεση εξασφάλιση της υγειονομικής κάλυψης του νησιού.

 Ακολουθεί η σχετική Αναφορά:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Υγείας και

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: «Κάλυψη κενών θέσεων Ιατρών στο Π.Ι. Αντικυθήρων»

Δείτε ακόμα:  Νίκος Μανωλάκος: Αίτημα ένταξης της Μανιάτικης στολής στις εθνικές ενδυμασίες της Προεδρικής Φρουράς

Κύριοι Υπουργοί,

Θέτω υπόψη σας, τις υπ’ αριθ. 4362/10-09-2021 και 4380/13-09-2021 επιστολές του Δημάρχου Κυθήρων, με τις οποίες  ζητείται η κάλυψη των κενών θέσεων Ιατρών του αγόνου Περιφερειακού Ιατρείου Αντικυθήρων, που, από την 01-09-2021, έχει μείνει χωρίς Ιατρό.

Δείτε ακόμα:  N. Μανωλάκος: «Επιτακτική ανάγκη για παράταση και επέκταση των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ»

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας, προκειμένου να στελεχωθεί  το συντομότερο δυνατόν το Π.Ι. των ακριτικών Αντικυθήρων με τον προβλεπόμενο αριθμό Ιατρών και, εν ανάγκη, προσωρινά, όπως ζητείται, με Στρατιωτικό Ιατρό, δεδομένου ότι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι απολύτως αναγκαία στο απομακρυσμένο αυτό νησί, για τον πρόσθετο λόγο ότι φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, λειτουργεί και το Δημοτικό Σχολείο Αντικυθήρων, με δύο μικρούς μαθητές και πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την υγειονομική τους κάλυψη.

Ο Αναφέρων

Νικόλαος Μανωλάκος,

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News