Νικόλαος Μανωλάκος: "Να στελεχωθεί άμεσα το Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων"

Νικόλαος Μανωλάκος: “Να στελεχωθεί άμεσα το Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων”

Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε στις 14/09/2021 Αναφορά προς τους Υπουργούς Υγείας και Εθνικής Άμυνας, με την οποία διαβιβάζει σχετικές επιστολές του Δημάρχου Κυθήρων και ζητεί τη στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Αντικυθήρων, με τον προβλεπόμενο αριθμό ιατρών και, εν ανάγκη, με Στρατιωτικό Ιατρό, για την άμεση εξασφάλιση της υγειονομικής κάλυψης του νησιού.

Ακολουθεί η σχετική Αναφορά:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Υγείας και

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: «Κάλυψη κενών θέσεων Ιατρών στο Π.Ι. Αντικυθήρων»

Δείτε ακόμα:  Νικόλαος Μανωλάκος: "Ο ευαίσθητος τομέας των δημοσίων συμβάσεων του Υπουργείου Άμυνας μπαίνει σε νέες ράγες, πιο στέρεες και πιο ασφαλείς"

Κύριοι Υπουργοί,

Θέτω υπόψη σας, τις υπ’ αριθ. 4362/10-09-2021 και 4380/13-09-2021 επιστολές του Δημάρχου Κυθήρων, με τις οποίες ζητείται η κάλυψη των κενών θέσεων Ιατρών του αγόνου Περιφερειακού Ιατρείου Αντικυθήρων, που, από την 01-09-2021, έχει μείνει χωρίς Ιατρό.

Δείτε ακόμα:  Μουρμούρες των ψηφοφόρων του Πειραιά- Μόνο ένας στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ υπουργικό σχήμα

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας, προκειμένου να στελεχωθεί το συντομότερο δυνατόν το Π.Ι. των ακριτικών Αντικυθήρων με τον προβλεπόμενο αριθμό Ιατρών και, εν ανάγκη, προσωρινά, όπως ζητείται, με Στρατιωτικό Ιατρό, δεδομένου ότι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι απολύτως αναγκαία στο απομακρυσμένο αυτό νησί, για τον πρόσθετο λόγο ότι φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, λειτουργεί και το Δημοτικό Σχολείο Αντικυθήρων, με δύο μικρούς μαθητές και πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την υγειονομική τους κάλυψη.

Ο Αναφέρων

Νικόλαος Μανωλάκος,

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.

Newsroom | Pireas News