Νίκος Μανωλάκος: «Αναφορά για το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας ίδρυσης Βιομηχανικών Ζωνών Υδατοκαλλιέργειας Π.Ο.Α.Υ. »

Νίκος Μανωλάκος: «Αναφορά για το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας ίδρυσης Βιομηχανικών Ζωνών Υδατοκαλλιέργειας Π.Ο.Α.Υ. »

NEWS Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε  την 29/10/2021 Aναφορά, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα την αντίθεση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, Φορέων Περιοχών με Υδατοκαλλιέργειες, στην παράταση της προθεσμίας ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών υδατοκαλλιέργειας Π.Ο.Α.Υ.

Με την Aναφορά τίθεται υπόψη, η επιστολή της Π.Σ.Ε. Φορέων Περιοχών με Υδατοκαλλιέργειες, μεταξύ των οποίων και ο Πόρος, με την οποία απευθύνεται έκκληση για την μη ψήφιση της παράτασης της προθεσμίας ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών υδατοκαλλιέργειας και

Δείτε ακόμα:  Απόδραση στο Αγκίστρι και στα κρυστάλλινα νερά του

Ο κ. Μανωλάκος,   είχε εξ’ αρχής  ταχθεί στο πλευρό του Δήμου και των κατοίκων του Πόρου, ως προς το θέμα των υδατοκαλλιεργειών  με Αναφορά του στην Βουλή, την 20/10/2020 και συνεχίζει με τη νέα του αναφορά, ζητώντας να εξεταστούν οι λόγοι που αναφέρονται στην επιστολή και να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να προστατευθούν περιβαλλοντικά οι αναφερόμενες περιοχές.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς :

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Θέμα: «Αντίθεση της  Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, Φορέων Περιοχών με Υδατοκαλλιέργειες, στην παράταση της προθεσμίας ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών υδατοκαλλιέργειας»

Κύριε Υπουργέ,

Θέτω υπόψη σας,  το υπ’ αριθ. 2/11.10.2021 έγγραφο της Π.Σ.Ε. Φορέων Περιοχών με Υδατοκαλλιέργειες, με το οποίο εκφράζεται η αντίθεση της Επιτροπής, σε ενδεχόμενη παράταση της προθεσμίας ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών υδατοκαλλιέργειας, για τους πολύ σοβαρούς λόγους που εκτίθενται στο έγγραφο.

Παρακαλούμε να ληφθούν υπόψη οι λόγοι αυτοί και να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να προστατευθούν περιβαλλοντικά οι αναφερόμενες περιοχές

 

                                                      Ο Βουλευτής

                                                 Νικόλαος Μανωλάκος 

                               Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News