Νίκος Μανωλάκος: "Συντάσσομαι πλήρως με το Ψήφισμα  του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά"

Νίκος Μανωλάκος: “Συντάσσομαι πλήρως με το Ψήφισμα  του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά”

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο βουλευτής Α Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Μανωλάκος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συντάσσεται πλήρως το Ψήφισμα  του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά με γνώμονα την προστασία της υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης, ειδικά όσον αφορά τη διακοπή της διέλευσης βαρέων οχημάτων του ΟΛΠ, από την πόλη του Πειραιά, έως την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Ακολουθεί η Δήλωση στήριξης του ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά:

“Λόγω ανειλημμένης από καιρό υποχρέωσής μου, να συμμετάσχω στην τηλεδιάσκεψη για την Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, δεν κατέστη δυνατόν να είμαι παρών στην έκτακτη συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά της 20ης Νοεμβρίου 2020, με θέμα «Συζήτηση σχετικά με τη διέλευση από τη πόλη του Πειραιά φορτηγών οχημάτων του Ο.Λ.Π. και εκτελούμενες εργασίες στο ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή».

Νίκος Μανωλάκος: “Να προστατευτεί η υγεία και η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Πειραιά”

Δηλώνω ότι συντάσσομαι πλήρως με το Ψήφισμα  του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για την μη ολοκλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την σύμβαση μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ Α.Ε. και είμαι διατεθειμένος, σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους συναδέλφους Βουλευτές Πειραιά, να επιδιώξουμε συνάντηση με τους αρμοδίους Υπουργούς και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα, για την εξεύρεση πρόσφορης λύσης προς επιτάχυνση των διαδικασιών, με γνώμονα την προστασία της υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας, ιδίως σε ό,τι αφορά την άμεση διακοπή της διέλευσης βαρέων οχημάτων από την πόλη του Πειραιά, έως την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.’

Δείτε ακόμα:  Προφυλακιστέος ο δράστης – Τι είπε για την δολοφονία των παιδιών

Πειραιάς, 20 Νοεμβρίου 2020

Ο Βουλευτής Α Πειραιά και Νήσων

Νικόλαος Μανωλάκος

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News