Νοέμβριος 2021: Μηνιαίες Προβλέψεις για τα 12 ζώδια με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Νοέμβριος 2021: Μηνιαίες Προβλέψεις για τα 12 ζώδια με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Νοέμβριος 2021: Μηνιαίες Προβλέψεις για τα 12 ζώδια  με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Ο Νοέμβριος ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση καθώς προκαλούνται καταστάσεις αιφνιδιαστικές που οδηγούν σε ανατροπές.

Οι συνθήκες είναι έντονες από τις αρχές του μήνα καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 ανατρέπει ριζικά τα δεδομένα σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αποκαλύψεις, κόντρες και επιθετικές συμπεριφορές ταλαιπωρούν τόσο οικονομικές συμφωνίες όσο και προσωπικές σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο γιατί οι συνθήκες σε καθοριστικούς τομείς της ζωής τους είναι ιδιαίτερα έντονες.

Στις 5.11 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, ζώδιο που θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Οι ανάγκες φιλτράρονται μέσα από την κοινωνία και την ανάγκη για προβολή. Σημαντική είναι η διάθεση για επαγγελματική εξέλιξη και αναγνώριση στο χώρο της καριέρας. Η εκλογίκευση των συναισθημάτων επηρεάζει τις σχέσεις και δεν επιτρέπεις τις ευαισθησίες να έχουν αρμονική ροή.

Στις 6.11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια, την διάθεση για να παρατηρούμε το περιβάλλον μας χωρίς να εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσουμε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, απαραίτητο είναι να ξεφύγουμε από κάθε είδους καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε υπερένταση.

Στις 19.11 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Οι υπερβολές και η αλαζονεία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος υπολογισμούς κυρίως οικονομικής φύσεως. Προσοχή καθώς η ανασφάλεια κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε αιφνιδιαστικά οριστικά κλεισίματα σχέσεων και συνεργασιών. Σημαντικό είναι να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας απέναντι στην ύλη χωρίς αμετροέπεια αφού αυτό το στοιχείο μπορεί να μας οδηγήσει στην απόλυτη αποτυχία. Εριστικές συμπεριφορές και επιθυμία για σύγκρουση αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα και στο επιχειρηματικό πεδίο.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη δημιουργώντας την ανάγκη για εξέλιξη και εμβάθυνση σε πνευματικές αναζητήσεις που αγγίζουν την ψυχή μας. Η αισιοδοξία επιστρέφει μαζί με την αφέλεια και την αμέλεια. Η διάθεση για ταξίδια πνευματικά και κυριολεκτικά μας φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Στις 24.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη δίνοντας το σύνθημα για ταξίδια στο εξωτερικό, για επαφές με πρόσωπα που έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας. Καλό είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει καθώς είναι εύκολο να βαρεθούμε και να μην δώσουμε την απαραίτητη σημασία σε σημαντικά ζητήματα. Οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσουμε σε νομικές υποθέσεις που μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά για εμάς δίνοντας οριστικά αποτελέσματα.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021, ανά δεκαήμερα ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο
Οι επιθυμίες γίνονται εντονότερες καθώς αντιμετωπίζεις κατάματα πια όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Ο Άρης από τον Σκορπιό μέχρι τα μέσα του μήνα φροντίζει να σκαλίσει κάθε σπιθαμή της ψυχής σου και να σε φέρει σε επαφή με ανομολόγητα συναισθήματα και ανάγκες που δεν είχες συνειδητοποιήσει. Οικονομικά ζητήματα, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις ευνοούνται αρκεί να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με απόλυτη ψυχραιμία. Διαφορετικά η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσει. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να προβληθείς στον επαγγελματικό χώρο. Έχεις την ευκαιρία να εμπλακείς σε νέες κοινωνικές παρέες που μπορεί να σε βοηθήσουν στην εξέλιξη σου. Παράλληλα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αξιολογήσεις αν η παρούσα σχέση σου μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχεις. Είναι σημαντικό για εσένα ο άνθρωπος που έχεις στο πλευρό σου να είναι ικανός να σταθεί δίπλα σου καθώς πραγματοποιείς τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ο αδέσμευτος θα έχεις ευκαιρίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο για νέες γνωριμίες που θα είναι καθοριστικές για εσένα.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 προκαλεί δονήσεις και αναταράξεις σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανό είναι να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που δεν είχε συνειδητοποιήσει με αιφνιδιαστικό και εκρηκτικό τρόπο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς η επιθετικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί είτε από τη μεριά σου είτε από τους άλλους θα οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις. Καλά θα κάνεις επίσης να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην προσωπική σου ζωή γιατί είναι πιθανό η ζήλια και η καχυποψία να οδηγήσει σε παραλογισμούς και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο Άρης από τον Σκορπιό από τα μέσα του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις αθόρυβα σε οικονομικά σχέδια και επιχειρηματικές δράσεις. Η έντονη διαίσθηση και ο δυναμισμός δεν κρύβονται για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προς όφελός σου. Η εσωστρέφεια θα παίξει αρνητικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς φορτίζεις ψυχολογικά τον εαυτό σου λόγω των αμφιβολιών που μπορεί να δημιουργούνται. Μετουσίωσε την ανασφάλεια σε πάθος για να αποφύγεις κόντρες με το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Υδροχόο σε βοηθά να εξελιχθείς μέσα από το φιλικό περιβάλλον και να έρθεις σε επαφή με πρωτότυπους και επαναστατικούς στόχους που μπορεί να θέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στις φιλοδοξίες σου καθώς επιδιώκουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από ομάδες και συλλόγους, επιδιώκοντας να βάλεις το δικό σου θεμέλιο σε κοινές στοχεύσεις που αφορούν την κοινωνία και το περιβάλλον που κινείσαι. Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 οφείλεις να αποφύγεις υπερβολές σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσει σε αποφάσεις καθώς υπεραισιοδοξείς για συγκεκριμένες προτάσεις που έχεις. Οι στόχοι θα πρέπει να είναι απόλυτα ρεαλιστική για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για να μην οδηγήσουν σε οικονομικές και ψυχικές απώλειες. Σε προσωπικό επίπεδο η αλαζονεία και το πείσμα δεν βοηθούν να κατανοήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου. Φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία χωρίς αδιαλλαξία να έρθεις σε επαφή με αυτά που πραγματικά ικανοποιούν την σχέση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο
Νιώθεις ότι η ένταση καραδοκεί στο πεδίο των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων καθώς ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό και εγείρει ανταγωνισμούς, κόντρες, ένταση. Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πως πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα αντιδρούν απότομα στις προτάσεις σου ή στην συμπεριφορά σου. Είναι προτιμότερο να είσαι προετοιμασμένος για έντονες αντιπαραθέσεις και αντιδράσεις από τους άλλους μετριάζοντας την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Παράλληλα δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός όταν θεωρείς ότι δεν μπορείς να περάσεις την γραμμή σου και να επιβάλλει στα θέλω σου. Εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε απογοητεύσουν, δεν πρέπει να παρατήσεις τα όπλα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στις 5/2 σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς ότι η αισθηματική σου ζωή θα ανθίσει μέσα από μία νέα φιλοσοφία και κοσμοθεωρία. Σε αυτό θα λειτουργήσει βοηθητικά και το ταίρι σου καθώς μπορείτε να κινηθείτε από κοινού στη διεύρυνση της σχέσης σας. Ταξίδια σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές δυσκολίες και εντάσεις.

2ο δεκαήμερο
Αλλαγές που θα σε ταρακουνήσουν για τα καλά προκύπτουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι σχέσεις βάλλονται από ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που δεν επιτρέπουν να είσαι απόλυτα ήρεμος και σταθερός απέναντι στον άνθρωπό σου. Γεγονός είναι επίσης ότι η διάθεση να επαναστατήσεις έναντι όποιου προσώπου και οποίας κατάστασης σε καταπιέζει είναι εμφανής και αιφνιδιάζει τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επιλογές προσώπων που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου καθώς η αστάθεια επικρατεί και δεν σου δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσεις με σταθερό βηματισμό. Ο Άρης στον Σκορπιό από τα μέσα του μήνα αυξάνει τη νευρικότητα και δημιουργεί πεδίο αντιπαραθέσεων κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δέχεσαι επιθέσεις άδικα από σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς αυτή θα κρίνει την εξέλιξη των οποίων ζητημάτων προκύψουν. Καλά θα κάνεις επίσης να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές για να επιβάλεις τα θέλω σου καθώς αυτό αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε κόντρες και αντιπαραθέσεις.

3ο δεκαήμερο
Ο Δίας από τον Υδροχόο ευνοεί το δεκαήμερο σου κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές επιλογές και εξελίξεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι προτάσεις που θα δεχτείς μέσα στο μήνα που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους επαγγελματικούς σου στόχους. Φρόντισε βέβαια να μην λειτουργήσεις υπερβολικά και αλαζονικά θεωρώντας ότι και το ακατόρθωτο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αυτό θα κρίνει την επαγγελματική σου πορεία για αυτό περιόρισε την αμετροέπεια που μπορεί να αποτελέσει παγίδα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19.11 στρέφει τα βλέμματα στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Σημαντικές σχέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθούν καθώς υπάρχουν αντιπαραθέσεις που γίνονται εντονότερες αυτό το χρονικό διάστημα. Απαραίτητο είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και να μετριάσεις αντιδράσεις που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Πιθανά λάθη το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα είναι εύκολο να διορθωθούν για αυτό φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις και πιθανές αποφάσεις που θέλεις να πάρεις. Οι απότομες αντιδράσεις των άλλων δεν πρέπει να σε πτοήσουν για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο
Η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς αυξάνονται σε σημαντικό βαθμό οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στον εργασιακό χώρο. Με τον Άρη να κινείται στον Σκορπιό αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να θέσεις ένα πρόγραμμα που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις υποχρεώσεις σου. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Σημαντικό είναι να προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς στο πεδίο της δουλειάς, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να λειτουργήσεις εις βάρος του εαυτού σου και κυρίως της ψυχολογίας σου. Η ένταση μπορεί να εκτονωθεί με ένα καλό πρόγραμμα άσκησης που θα σε βοηθήσει να κρατάς ισορροπίες. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αυξάνει την λίμπιντο και την ανάγκη να συγχωνευτείς με το ταίρι σου. Νιώθεις ότι μπορείς να χειραγωγήσεις την κατάσταση στην σχέση σου, όμως η πραγματικότητα είναι ότι αυτή σου η διάθεση μπορεί να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα έντονων αντιπαραθέσεων. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ζήλια και την καχυποψία που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τα συναισθήματα του συντρόφου σου.

2ο δεκαήμερο
Η δουλειά σε απασχολεί έντονα μέσα στο μήνα καθώς δημιουργούνται συνθήκες ανατροπών που σου προκαλούν έντονο άγχος και στρες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 αποκαλύπτει κινήσεις και παρασκήνιο που δονεί την ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο και δεν αφήνει περιθώρια για σταθερότητα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σου δώσουν την δυνατότητα να αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητά σου ακολουθώντας μία επαγγελματική προοπτική διαφορετική και σύγχρονη. Να θυμάσαι ότι οφείλεις να ξεπεράσεις βαθύτερες ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια αφού μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο και εριστικό τρόπο στον εργασιακό χώρο δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα. Με τον Άρη από τον Σκορπιό από τα μέσα του μήνα καλείσαι να αντιμετωπίσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που αυξάνονται συνεχώς. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρχει ένταση και άγχος λόγω των αυξημένων απαιτήσεων. Όμως ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στο ακέραιο σε ότι έχεις αναλάβει για αυτό καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε αυτό. Η επιθυμία για καλύτερη σωματική υγεία μπορεί να ωθήσει σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα σου ταιριάζει απόλυτα.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια Απρίλιος 2021: Μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται στον Υδροχόο και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου. Η αισιοδοξία και η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου είναι έντονη. Το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε αποφάσεις που θέλεις να πάρεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν τη διαφήμιση και το εμπόριο ανοίγοντας έναν νέο επαγγελματικό κύκλο στη ζωή σου. Μέσα από την παιδεία και από φιλοσοφικές αναζητήσεις που σε ενδιαφέρουν έρχεσαι σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα και γνώσεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα που εκκρεμούν και έρχονται στην επιφάνεια φορτίζοντας σε συναισθηματικά. Οι υπερβολές που μπορεί να υπάρξουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα επηρεάσουν την εργασιακή σου πορεία. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε λάθος επιλογές λόγω αυταπατών και συναισθηματικής υπερχείλισης που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο
Νιώθεις ότι εκφράζεσαι μέσα από την αισθηματική σου ζωή και την επιθυμία για δημιουργία που σε διακατέχει έντονα αυτό το χρονικό διάστημα. Ο Άρης κινείται στον Σκορπιό και σε βοηθάει να πάρεις τις απαραίτητες αποφάσεις καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου αυξάνονται κατακόρυφα. Αντιλαμβάνεσαι την δυναμική σου και την επιρροή που έχεις στο περιβάλλον σου και φροντίζεις να την αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η συναισθηματική γενναιοδωρία δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με το πάθος και την ένταση που εκδηλώνεις σαν προσωπικότητα. Ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή λειτουργεί και η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5.11. Η συντροφικότητα θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις σου το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση προσφέροντας τα πάντα στο σύντροφό σου. Το φλερτ και η εξωστρέφεια γοητεύει πρόσωπα που θέλουν να σε κατακτήσουν και να βρεθούν στο πλευρό σου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο σε αισθηματικό επίπεδο.

2ο δεκαήμερο
Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να σημάνει με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 στην προσωπική σου ζωή. Η ένταση των συναισθημάτων είναι μεγάλη καθώς κινείσαι μεταξύ της ανάγκης για να σιγουρευτείς με ένα πρόσωπο και της ανάγκης για απόλυτη ελευθερία. Οφείλεις να κρατήσεις ισορροπίες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις και να υπάρχει αστάθεια που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη και το συναίσθημα. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για μία νέα γνωριμία που έρχεται κεραυνοβόλα στη ζωή σου, μην επενδύσεις συναισθηματικά ευθύς εξαρχής προστατεύοντας τον εαυτό σου από πρόσωπα που μπορεί με τον ίδιο τρόπο να φύγουν από τη ζωή σου. Ο Άρης από τον Σκορπιό από τα μέσα του μήνα σε βοηθά να κινηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα εντυπωσιάσουν καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις αποφασιστικά σε σχέδια και κινήσεις που σε ικανοποιούν απόλυτα.

3ο δεκαήμερο
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να έρθεις σε επαφή με βαθύτερες ανασφάλειες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Μπορείς τώρα πια να ξεπεράσεις αμφιβολίες και απωθημένα, κάτι που θα ανακουφίσει την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από ψυχολογικά βαρίδια και υπερένταση. Ο Δίας από τον Υδροχόο σε βοηθά να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποθέσεις με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και χρέη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς οι συμφωνίες που θα πραγματοποιήσεις μπορεί να είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 καλείσαι να αναγνωρίσεις ζητήματα που προκύπτουν σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε να κατευνάσεις πιθανή καχυποψία που σου δημιουργούν πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να επηρεάσουν την λογική σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά για σημαντικές σχέσεις για εσένα. Κύκλοι σχέσεων δεν αποκλείεται να κλείσουν σε προσωπικό επίπεδο με ένταση, ζήλια, καχυποψία. Αφουγκράσου το πάθος και τον αισθησιασμό που θα σε βοηθήσουν να εκτόνωσης κάθε αρνητική σκέψη.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο
Επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα καθώς ο Άρης κινείται στον Σκορπιό και εγείρει υποχρεώσεις, εργασίες στον χώρο του σπιτιού, βαθύτερες υποθέσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει με τα οικεία πρόσωπα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη καθώς έρχεσαι σε επαφή με τον καταπιεσμένο θυμό που κρύβεις μέσα σου. Προσπάθησε να μην εκτονωθείς σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα ταλανίζοντας σχέσεις που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω στις 5.11 έρχεσαι σε επαφή με την ρουτίνα της σχέσης σου καθώς ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από την γκρίνια και την επικριτική διάθεση που μπορεί να εκδηλωθούν και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Μπορείς να ομορφύνεις την καθημερινότητα με προσθήκες που θα ανανεώσουν την σχέση και θα αφήσουν στο περιθώριο κόντρες και εντάσεις. Μπορείς επίσης να περιποιηθείς τον εαυτό σου και το σώμα σου καθώς είναι σημαντικό να νιώθεις ξεκούραστος και γεμάτος ευεξία.

2ο δεκαήμερο
Οι συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 οδηγεί σε αιφνιδιαστικές και ακαριαίες αλλαγές που μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση στον οικογενειακό περίγυρο. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα οδηγήσουν στη μετακόμιση σου από την πατρική στέγη. Παράλληλα δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις απότομα και επιθετικά σε πρόσωπα που προσπαθούν να σε περιορίσουν ή να ελέγξουν την προσωπική σου εξέλιξη. Οι κόντρες που θα προκύψουν πιθανό είναι να οδηγήσουν σε συναισθηματική αποστασιοποίηση και απελευθέρωση από νοοτροπίες και νόρμες που σου έχει εμφυσήσει οικογένεια. Ο Άρης από τον Σκορπιό από τα μέσα του μήνα αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Γεγονός είναι ότι το άγχος και η κυκλοθυμία επηρεάζουν την κρίση σου και μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις λόγω της έντασης που επικρατεί. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την καταπιεσμένη οργή που έρχεται στην επιφάνεια λόγω υποθέσεων που ανασύρονται από το παρελθόν και σε επηρεάζουν στον μέγιστο βαθμό. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να έρθεις σε επαφή με όλα αυτά που σε ενοχλούν προσπαθώντας να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία του παρελθόντος. Οφείλεις να έχεις το βλέμμα σου στραμμένο στο μέλλον.

3ο δεκαήμερο
Με τον Δία να βρίσκεται στον Υδροχόο, το πολικό σου ζώδιο που σε επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα βιώνεις την εύνοια του στο πεδίο των επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου από δω και στο εξής καθώς ανοίγουν κύκλους τόσο στην καριέρα όσο και στην αισθηματική σου ζωή. Τα πρόσωπα που έρχονται αυτή την περίοδο στη ζωή σου δημιουργούν συνθήκες άκρως ευνοϊκές και εξελικτικές για εσένα. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, όπως η συγκατοίκηση ή η επισημοποίηση της. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα δημιουργήσει άκρως θετικές και αισιόδοξες συνθήκες για μία νέα προσωπική σχέση. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Πιθανό είναι να οδεύεις σε ένα οριστικό κλείσιμο καταστάσεων που αφορούν την καριέρα σου καθώς ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε νέα δεδομένα. Φρόντισε να μην υπεραισιόδοξεις και να μην υπερβάλλεις στις απόψεις σου καθώς οι συνθήκες δεν ευνοούν βήματα που είναι ανεδαφικά και μη εφαρμόσιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Σε εγρήγορση βρίσκεσαι αυτό τον μήνα καθώς ο Άρης από τον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς σε πολλά επίπεδα και να κατακτήσεις πολλούς στόχους. Εμπορικές συμφωνίες και δημόσιες σχέσεις σε εξιτάρουν καθώς μπαίνεις σε διαρκή επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους επαγγελματικούς σου στόχους. Κοινωνικά, επικεντρώνεσαι σε συναντήσεις και συζητήσεις που μπορούν να σε ενθουσιάσουν και να σε χαλαρώσουν. Σε αυτόν τον τομέα πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει το κοντινό σου περιβάλλον καθώς θα συμπορευτεί με κάθε επιθυμία σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις μόνο σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εκρήξεις λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στις 5.11 φροντίζει να ενισχύσει την ανάγκη να στραφείς στην προσωπική σου ζωή, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις. Επικεντρώνεται στο ταίρι σου ή σε πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου προσπαθώντας να σε κατακτήσει. Η γενναιόδωρη στάση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεων σου καθώς θα είναι αυτή που θα δώσει ανάσες και θα φροντίσει να ξεπεραστούν γκρίνια και δυσκολίες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος.

2ο δεκαήμερο
Οι συνθήκες στο κοντινό σου περιβάλλον αλλάζουν καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 προκαλεί ανατρεπτικές καταστάσεις που δεν αποκλείεται να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο με τους στενούς σου ανθρώπους. Πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σε οδηγήσουν στην απομάκρυνση από συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα στη ζωή σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε επαγγελματικούς στόχους και προσωπικά ζητήματα. Με τον Άρη από τον Σκορπιό να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα έχεις την ευκαιρία να κινηθείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο με γνώμονα ότι σε ικανοποιεί. Οι κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την ανανέωση σου και θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από μία ρουτίνα που δεν σου ταιριάζει. Πολλές θα είναι οι προτάσεις σε κοινωνικό επίπεδο στις οποίες θα ανταποκριθεί θετικά καθώς επιδιώκεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις νέα αντικείμενα γνώσεων.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια Μάιου 2021: Μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

3ο δεκαήμερο
Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς ο Δίας κινείται στον Υδροχόο και σε επηρεάζει άμεσα. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός και τυπικός με το πρόγραμμά σου γιατί οι αγγαρείες και οι ευθύνες είναι πολλές. Θα ανταποκριθείς σε όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να ξεφύγεις από το άγχος που σε αποπροσανατολίζει. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον εργασιακό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις. Γεγονός είναι ότι η εργατικότητα σου δεν αντικατοπτρίζεται σε οικονομικό επίπεδο όμως είναι βέβαιο ότι αυτό μελλοντικά θα γίνει για αυτό μην διστάσεις να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 σε καλεί να στραφείς στο ευρύτερο και στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν ζητήματα σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Οι υπερβολές από την πλευρά σου λόγω εμμονής και προκαταλήψεις μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο. Καλά θα κάνεις να μετριάσεις την υπερένταση και να επικεντρωθείς στην θετική πλευρά των πραγμάτων ώστε να αποφύγεις πιθανές κόντρες που μπορεί να προκύψουν. Ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν καθώς πιθανό είναι να ανοίγει μπροστά σου ένα νέο εργασιακό περιβάλλον που παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο
Αφοσιώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν μέσα στο μήνα καθώς ο Άρης από τον Σκορπιό σε φέρνει αντιμέτωπο με έξοδα τα οποία πρέπει να τακτοποιήσεις. Γεγονός είναι ότι έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις οικονομικά σχέδια με μεγαλύτερη ευκολία αφού σου δίνεται η ευκαιρία να επιμείνεις εκεί που θεωρείς ότι έχεις δίκιο μέχρι το τέλος. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς στο πείσμα και την αδιαλλαξία ρισκάροντας την εξέλιξη συμφωνιών και συνεργασιών. Παράλληλα φρόντισε να μην είσαι υπερβολικός ούτε σε σπατάλες ούτε στη συντήρηση καθώς επηρεάζεται άμεσα και η ψυχολογία σου. Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στις 5.11 επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να αποδώσουν. Οι συμφωνίες θα είναι εξαιρετικές καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς. Καλό είναι να διαμορφώσεις τον χώρο σου ανάλογα ώστε να υποδέχεται τους δικούς σου ανθρώπους αφού είναι διάχυτη ανάγκη και επιθυμία σου. Συναισθηματικά δίνεις χώρο και χρόνο στο ταίρι σου καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα εξελίσσει την σχέση με μοναδικό τρόπο.

2ο δεκαήμερο
Οικονομική αστάθεια μπορεί να προκληθεί με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 4.11 καθώς αλλάζουν τα δεδομένα σε συμφωνίες και συναλλαγές και επηρεάζεται άμεσα ο προϋπολογισμός σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν αποκαλύψεις για τις κινήσεις προσώπων με τα οποία συνομιλίες που θα σε απογοητεύσουν. Σημαντικό είναι να μη λειτουργήσεις επιθετικά και εκρηκτικά παρ’ όλες τις καταστάσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς το πιθανότερο είναι η συμπεριφορά σου να παίξει σημαντικό ρόλο στις οικονομικές σου υποθέσεις. Προσοχή και σε συναισθηματικό επίπεδο καθώς μυστικά έρχονται στην επιφάνεια με απότομο και αιφνιδιαστικό τρόπο επηρεάζοντας την σχέση σου και την ισορροπία της. Ο Άρης από τον Σκορπιό από τα μέσα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις βήμα-βήμα σε οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να είσαι συντηρητικός και φειδωλός στα έξοδα όμως δεν πρέπει να λειτουργείς ακραία δημιουργώντας προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για ξαφνικά έξοδα που έρχονται για να δοκιμάσουν το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που έχεις στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο
Με τον Δία να κινείται στον Υδροχόο και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου βιώνεις ένα διάστημα άκρως θετικό για την προσωπική σου ζωή. Βλέπεις ότι το ταίρι σου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και εσύ δεν χάνεις ευκαιρία για να δείξεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματά σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή από δω και στο εξής. Σε ενθουσιάζει η νέα πνοή του δίνουν στη ζωή σου καθώς σε ωθούν να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και εξωστρεφής από πότε. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 εγείρει φόβους και αμφιβολίες που επηρεάζουν οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικές σχέσεις. Πιθανή αλαζονεία από την πλευρά σου μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά τόσο σε επίπεδο απαιτήσεων όσο και σε επίπεδο εκδήλωση συναισθημάτων. Οφείλεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου και να αφουγκραστείς τις ανασφάλειές σου, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να εκτονωθούν σε συνεργάτες και σύντροφο κλείνοντας κύκλους σχέσεων που είναι σημαντικές για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο
Η ενέργειά σου εκτοξεύεται στα ύψη καθώς ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου και σε βοηθά να βγεις από μία έντονη περίοδο εσωστρέφειας που σε καθήλωσε. Γεγονός είναι ότι λειτουργείς με αποφασιστικότητα και δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εξελίξουν επαγγελματικά σχέδια και προσωπικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις τον θυμό και πιθανή επιθετική διάθεση που μπορεί να εκδηλωθεί τόσο στους συνεργάτες όσο στο σύντροφό σου. Δεν πρέπει να εκτονώνει την ένταση που νιώθεις σε δικούς σου ανθρώπους προκαλώντας αναταράξεις στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 5.11 και σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορεί να σου προσφέρουν γνώσεις και πληροφορίες. Η ανάγκη για διασκέδαση είναι έκδηλη και λειτουργεί ανανεωτικά στην σχέση σου καθώς θέλεις να έχεις στο πλευρό σου σε κάθε έξοδο τον άνθρωπό σου. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και μαγνητίζεις τα βλέμματα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θέλουν να σε κατακτήσουν και να κεντρίσουν κάθε σπιθαμή του μυαλού σου.

2ο δεκαήμερο
Οι δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι αρκετές. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 4.11 δημιουργεί συνθήκες αστάθειας και ανισορροπίας στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς από συμπεριφορές σημαντικών προσώπων στην ζωή σου. Η ψυχραιμία θα πρέπει να είναι το πρώτο σου μέλημα αφού θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις με ρεαλιστικό τρόπο, χωρίς εκρήξεις και επιθετικές συμπεριφορές. Προστατεύοντας σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα καλείσαι να κρατήσεις ισορροπίες σε μία περίοδο που μπορεί να σε ξαφνιάσουν οι καταστάσεις ή τα πρόσωπα. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, η σταθερότητα όμως είναι ζητούμενο για αυτό φρόντισε να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτές. Ο Άρης από τα μέσα του μήνα στο ζώδιό σου επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου δίνοντάς σου ώθηση σε όλα τα επίπεδα. Σημαντικό είναι για εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική ζωή καθώς νιώθεις ότι μπορείς να βγεις από τις συνθήκες στασιμότητας του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Η υπερένταση μπορεί να εκδηλωθεί επιθετικά σε συνεργάτες και σύντροφο, φρόντισε να μετριάσεις τα νεύρα σου.

3ο δεκαήμερο
Βιώνεις μία περίοδο ομαλότητας στο οικογενειακό περιβάλλον και σε αυτό σε βοηθάει η διέλευση του Δία από τον Υδροχόο. Σημαντικό είναι να λύσεις ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα με οικεία πρόσωπα όσο καλύτερα γίνεται. Θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία εξελίσσονται εξαιρετικά καθώς μπορείς να πετύχεις συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19.11 δονεί την ατμόσφαιρα των σχέσεων σου καθώς οδηγεί σε υπερβολές, αντιδικίες, καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν αν δεν τις διαχειριστείς με απόλυτη ωριμότητα. Αναγνωρίζεις την ανάγκη να προβάλλεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να βρεις ισορροπία σε σχέση με τον άνθρωπό σου ή συνεργάτες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί αυτήν την περίοδο από εσένα. Η συμπεριφορά σου μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει κύμα αντιδράσεων, καλά θα κάνεις λοιπόν να ξεπεράσεις την ένταση και να λειτουργήσεις με απόλυτη ψυχραιμία και λογική σε ζητήματα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο
Η εσωστρέφεια είναι έντονη με την διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό να φέρνει στην επιφάνεια όποια άλυτη κατάσταση υπάρχει μέσα σου. Η κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσει σε μοναχικές στιγμές που δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. Μέσα από την τέχνη και την δημιουργία θα βρεις τρόπο έκφρασης και θα εκτονώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να επηρεάζουν την εξέλιξή σου στον εργασιακό χώρο, μην εγκλωβίζεσαι στις κινήσεις των άλλων. Αφοσιώσου σε αυτά που θέλεις να πετύχεις ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που βρίσκεις το δρόμο σου. Η Αφροδίτη μετά κινείται στον Αιγόκερω στις 5.11 δίνοντάς σου την δυνατότητα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που θα σου δώσουν ανάσες. Βέβαια είναι απαραίτητο να μην ξεφύγεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα επιδιώκοντας να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο που απογειώνει τα συναισθήματα στην σχέση σου.

2ο δεκαήμερο
Παρελθούσες καταστάσεις έρχονται με ορμή στην επιφάνεια και επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ρουτίνα σου. Ζητήματα ανεπίλυτα που εκκρεμούν και επηρεάζουν ακόμα την ψυχολογία σου έρχονται στο φως με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 με ακαριαίο τρόπο. Γεγονός είναι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν και σου προκαλούν συναισθηματικές εκρήξεις. Απαραίτητο είναι να συνειδητοποιήσεις τα βαρίδια που κουβαλάς και να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από κάθε απωθημένο και τραύμα του παρελθόντος που δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις στην πορεία σου όπως πραγματικά εσύ επιθυμείς. Ο Άρης από τον Σκορπιό από τα μέσα του μήνα εντείνει την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια. Αναδεικνύει καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν επιλυθεί και ήρθε η ώρα να τις αντιμετωπίσεις. Μέσα από την δημιουργία και την τέχνη μπορείς να βρεις την εκτόνωση που σου χρειάζεται έτσι ώστε να ισορροπήσεις τον έντονο συναισθηματισμό διοχετεύοντας τον σε ταλέντα που σε εκφράζουν. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την ψυχική σου ισορροπία.

3ο δεκαήμερο
Ο Δίας από τον Υδροχόο σε ευνοεί και σε βοηθά να επικοινωνήσεις συναισθήματα και σκέψεις στον κοντινό περίγυρο. Παράλληλα σου δίνει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς αναπτύσσονται συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πολλά λόγια που δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει σε αυτό το χρονικό διάστημα καθώς η ανάγκη για επικοινωνία ξεπερνά κάθε μέτρο. Βιώνεις μία περίοδο ιδιαίτερα θετική με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και αυτό σε βοηθάει να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς διευρύνοντας τον κύκλο σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 αναδεικνύει ζητήματα στον εργασιακό χώρο καθώς έρχεται στην επιφάνεια παρασκήνιο που δονεί την ατμόσφαιρα και τις επαγγελματικές σχέσεις. Δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσεις μεταξύ συναισθήματος και ρεαλισμού όμως οφείλεις να προσπαθήσεις για να μην αδικείς τον εαυτό σου. Προσοχή σε σενάρια που μπορεί να είναι υπερβολικά καθώς το μυαλό ταξιδεύει και αλλοιώνει την πραγματικότητα. Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την επαγγελματική σου πορεία. Μείνε μακριά από συζητήσεις και αποφάσεις που μπορεί να είναι καθοριστικές.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 ως 11/4/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο
Η επιθυμία να εκφραστείς μέσα από συλλογικές προσπάθειες γίνεται εντονότερη με τον Άρη από τον Σκορπιό να ωθεί στην εμπλοκή σου σε ομάδες και στόχους που μπορεί να σε εκφράζουν. Γεγονός είναι ότι ενθουσιάζεσαι από κινητοποιήσεις που έχουν σαν σημείο αναφοράς την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Επικεντρώνεσαι παράλληλα σε στόχους και φιλοδοξίες προσωπικής φύσεως καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία. Το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να βρεθεί δίπλα σου προσπαθώντας να σου σταθεί σε κάθε προσπάθεια. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου στις 5.11 σου δίνει την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου και να τις προβάλλεις με έντονο τρόπο στην προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν θα σε φέρει πιο κοντά σε επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε υπερβολικό εγωισμό και εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν τόσο τους συνεργάτες όσο και τον σύντροφό σου. Μην εγκλωβίζεσαι απόλυτα στον εαυτό σου χάνοντας την επαφή με τις ανάγκες των άλλων.

2ο δεκαήμερο
Ένα νέο κεφάλαιο στο φιλικό περιβάλλον ανοίγει με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 που σε βοηθά να αναγνωρίσεις την ανάγκη για ανατροπές σε όλα τα επίπεδα. Φίλοι φεύγουν και έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να τονίσουν την διάθεση για ανανέωση που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με μία νέα κουλτούρα στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε ότι σε καταπιέζει. Προσπάθησε να μετριάσεις την επαναστατικότητά σου δίνοντας την ευκαιρία να συμπλεύσεις με το ταίρι σου σε ότι ικανοποιεί και τους δυο σας. Με τον Άρη από τα μέσα του μήνα στον Σκορπιό να σε επηρεάζει έχεις βούληση, θέληση και αποφασιστικότητα. Αναδεικνύονται κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικές ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Καλά θα κάνεις να προχωρήσεις στην ενασχόληση σου σε ομάδες και συλλόγους που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στον κοινωνικό περίγυρο. Αυτό θα ικανοποιήσει απόλυτα την ανάγκη για προσφορά πού υπάρχει έντονα αυτό το χρονικό διάστημα και σε καθορίζει στον απόλυτο βαθμό.

3ο δεκαήμερο
Τα οικονομικά σου βελτιώνονται συνεχώς και σε αυτό βοηθά ο Δίας από τον Υδροχόο καθώς σου δίνει ευκαιρίες, δυνατότητα για να διαπραγματευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους οικονομικούς πόρους. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να χρειάζεται να τακτοποιήσεις έξοδα που έρχονται. Καλό είναι να μην προβληματίζεσαι καθώς ο φύλακας-άγγελος σου θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις όποιες συνθήκες αντιμετωπίζεις. Προσοχή σε περιττές σπατάλες που τελικά μπορεί να εξαφανίσουν το πλεονέκτημα στον προϋπολογισμό σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 αγγίζει την προσωπική σου ζωή καθώς φέρνει στην επιφάνεια με υπερβολικό τρόπο ανασφάλειες που μπορεί να σε προβληματίζουν. Η έπαρση δεν θα βοηθήσει να κατανοήσει το ταίρι σου αυτό που πραγματικά νιώθεις. Φρόντισε λοιπόν να είσαι μετριοπαθής και απόλυτα λογικός στις απαιτήσεις σου. Παράλληλα στόχοι φαίνεται να οριστικοποιούνται λόγω οικονομικών ζητημάτων που έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν έντονα. Αντιμετώπισε με λογική και ωριμότητα κάθε είδους δυσκολία που μπορεί να επηρεάσει σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο
Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν έντονα κατά τη διάρκεια του μήνα καθώς ο Άρης κινείται στον Σκορπιό και σε επιφορτίζει με ευθύνες και υποχρεώσεις. Μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται ώστε να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες και να εντυπωσιάσεις με τις κινήσεις και τις προτάσεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο άγχος και τη νευρικότητα που δεν σου επιτρέπουν να κρατήσεις δυνάμεις και σε οδηγούν σε εξάντληση. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες με την προσωπική σου ζωή που θα είναι πηγή χαράς και ξεκούρασης αυτό το χρονικό διάστημα. Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 5.11 δίνοντάς σου την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα πέπλο τρυφερότητας και ρομαντισμού στην προσωπική σου ζωή. Το ταίρι σου αποτελεί σημείο αναφοράς για εσένα καθώς είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα σου σε κάθε δυσκολία. Ονειρικές στιγμές μπορείς να βιώσεις αρκεί να εκδηλώσεις με αμεσότητα συναισθήματα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Δεν αποκλείεται να ξαναχτυπήσει το παρελθόν καθώς επιστροφές είναι πιθανό να υπάρξουν που θα σε αναστατώσουν.

2ο δεκαήμερο
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 ανακινεί ζητήματα στον επαγγελματικό χώρο που οδηγούν σε μία νέα κατάσταση. Η ένταση που μπορεί να προκληθεί με πρόσωπα σημαντικά από τον τομέα της καριέρας δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα μία νέα επαγγελματική πορεία για εσένα. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις καθώς η νευρικότητα δεν σου επιτρέπει να είσαι απόλυτα ήρεμος και λογικός. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παράλληλα νέες προτάσεις στον επαγγελματικό χώρο, όμως απαιτούν την αλλαγή και το ξεβόλεμα από την μεριά σου. Ο Άρης από τον Σκορπιό από τα μέσα του μήνα αυξάνει σημαντικά υποχρεώσεις και ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο προκαλώντας άγχος και αναστάτωση. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις παράλληλες καταστάσεις όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να τα καταφέρεις αν λειτουργήσεις μεθοδικά και υπεύθυνα. Με αυτό τον τρόπο θα αναδείξεις τα προσόντα σου και είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσεις τον θαυμασμό των ανώτερων σου. Απέφυγε κόντρες λόγω της ανάγκης να επιβάλεις τις απόψεις σου. Δεν θα σου προσφέρουν απολύτως τίποτα.

3ο δεκαήμερο
Βιώνεις μία περίοδο ιδιαίτερα αρμονική και βιώνει για εσένα καθώς ο Δίας κινείται στο ζώδιό σου και επηρεάζει το δεκαήμερο σου. Γεγονός είναι ότι το διάστημα αυτό μπορείς να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι μοναδικές, σημαντικό είναι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα δεν πρέπει να βολευτείς στην καλή σου τύχη καθώς πιθανό είναι να μην επιστρέψουν αν δεν τις εκμεταλλευτείς. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 εγείρει ζητήματα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να γίνεις υπερφίαλος και αλαζονικός με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σου προκαλώντας την μήνη και τον εκνευρισμό τους. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις το μέτρο και να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις κάθε οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση με την λογική που σε χαρακτηρίζει χωρίς η αμετροέπεια να επηρεάζει την κρίση σου. Η περίοδος δεν ενδείκνυται για αποφάσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είσαι επιρρεπής σε λάθος επιλογές που θα σου κοστίσουν. Είναι προτιμότερο να πάρεις χρόνο ώστε να ψάξεις τα δεδομένα με σκοπό αργότερα να καταλήξεις στην καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο
Η αισιοδοξία δεν κρύβεται και αυτό είναι εμφανές σε κάθε κίνηση και συμπεριφορά σου. Ο Άρης από τον Σκορπιό λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για εσένα καθώς σου χαρίζει ευδιαθεσία και δυναμισμό που εκδηλώνονται κυρίως σε επίπεδο γνώσης, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων που σε απασχολούν έντονα. Ζητήματα αυτοσυγκέντρωσης σε καθημερινό επίπεδο είναι πιθανόν να προκύψουν καθώς δεν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με την ρουτίνα. Προσπάθησε όμως να είσαι απόλυτα ακριβής στις κινήσεις σου ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα στον εργασιακό χώρο. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στις 5.11 ενισχύει την ανάγκη για κοινή συμπόρευση με το ταίρι σου σε ζητήματα που απασχολούν και τους δυο σας. Γεγονός είναι ότι μπορείτε να λειτουργήσετε με απόλυτη αρμονία σε ότι σας ενδιαφέρει πετυχαίνοντας κάθε στόχο που θα θέσετε. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις διάθεση για προσωπικό χώρο και βηματισμό μέσα στην σχέση. Προσπάθησε να εξηγήσεις στο ταίρι σου κάθε σου σκέψη χωρίς να υπάρξει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μεταξύ σας.

2ο δεκαήμερο
Δυναμικά νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν στο πεδίο της διαφήμισης και του εμπορίου με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4.11 να σε αιφνιδιάζει με προτάσεις που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται στο προσκήνιο καθώς υπάρχουν πρόσωπα που θα εκφράσουν σκέψεις που μπορεί να σε βρίσκουν σύμφωνο. Παράλληλα δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν την φιλοσοφία σου και σε εμποδίζουν να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς όπως θα ήθελες. Ξαφνικές προτάσεις από το εξωτερικό μπορεί να δρομολογήσουν μία νέα και άκρως ενδιαφέρουσα επαγγελματική σταδιοδρομία. Με τον Άρη από τον Σκορπιό να επηρεάζει το δεκαήμερο σου έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Θα είναι πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε ότι πιστεύεις και πρεσβεύεις. Ταξίδια στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθώς μπαίνει σε μία διαρκής επικοινωνία και επαφή με πρόσωπα που αναζητούν την στήριξη σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε προτάσεις για εξόδους που είναι βέβαιο ότι θα σου χαρίσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης.

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται στον Υδροχόο, σε ένα ακρόαση ευαίσθητο σημείο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που αποτελούν βαρίδι για την ψυχολογία σου. Νιώθεις πια έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση που σε πληγώνει επιδιώκοντας να την αφήσεις στο παρελθόν και να προχωρήσεις απελευθερωμένος προς μία νέα κατεύθυνση. Δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις ξεπερνιούνται καθώς υπάρχει πάντα στο πλευρό σου ένας φύλακας άγγελος που σε προστατεύει σε κάθε κίνησή σου. Είναι αυτός που σε βοηθά να σταθείς στα πόδια σου και να προχωρήσεις προς μία προσωπική πορεία που σε εκφράζει. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 επηρεάζει τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Ζητήματα που υπάρχουν από το παρελθόν αναδεικνύονται και εκδηλώνονται με υπερβολή και έντονο συναισθηματισμό. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε φανατικές και δογματικές τοποθετήσεις που μπορεί να εγείρουν έντονες αντιδράσεις. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με απόλυτο ρεαλισμό αντιλαμβανόμενος την σημαντικότητα των σχέσεων που υπάρχουν στη ζωή σου. Κάθε απότομη και επιθετική κίνηση θα έχει σημαντικές επιπτώσεις που δεν αποκλείεται να φέρουν αποστασιοποίηση με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εσένα.

Πηγή: myastro.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News