Νομικές ενέργειες για την αποφυλάκισή τους ξεκινούν οι δύο προφυλακιστέες για την υπόθεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο δικηγόρος της προϊσταμένης της ΔΟΥ και της στενής της συνεργάτιδας θα επικαλεστούν νομικούς λόγους σύμφωνα με τους οποίους κακώς προφυλακίστηκαν
Πέντε ημέρες μετά την ομόφωνη αποφαση ανακριτή και εισαγγελέα Χαλκίδας για την προφυλάκισή τους και μόλις μία ημέρα μετά την μεταγωγή τους στις φυλακές Κορυδαλλού, η διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και η στενή συνεργάτιδα της θα καταθέσουν τις επόμενες μέρες προσφυγή, ζητώντας την αποφυλάκισή τους.
Σύμφωνα με το evima.gr, ο δικηγόρος τους, Θανάσης Τάρτης, θα επικαλεστεί νομικούς λόγους, σύμφωνα με τους οποίους κακώς προφυλακίστηκαν οι δυο υπάλληλοι της ΔΟΥ και θα ζητήσει να αποφυλακιστούν. Tην ίδια ώρα, οι ΑΑΔΕ φαίνεται να έχει καταλήξει στην απόφαση για προσωρινό «λουκέτο» στη ΔΟΥ Χαλκίδας μετά το σκάνδαλο. Παράλληλα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έχει δώσει εντολή για εσωτερικό έλεγχο επί της διαδικασίας επιστροφών φόρων, αλλά και χορήγησης αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας στην ΔΟΥ Χαλκίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Χαλκίδας ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτραπεί το «λουκέτο» στην Εφορία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ξεκίνησε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στο προσωπικό δομών ηλικιωμένων και ΑμεΑ

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News