Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στην μητέρα μου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Έλληνας τενίστας της επιτέθηκε φραστικά, επειδή του μιλούσε στα ρωσικά, τη μητρική γλώσσα του αντιπάλου του
Την μεταμέλεια του για τον τρόπο που μίλησε στην μητέρα του, τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφορικά με το ξέσπασμα οργής του προς την μητέρα του κατά την διάρκεια αγώνα ενάντια στον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ στη Ρώμη.
«Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου. Εκείνη τη στιγμή όμως, είχα χάσει την μπάλα -νοητικά- μέσα στον αγώνα. Δεν περίμενα, ότι ο αντίπαλός μου θα πάλευε τόσο πολύ, ότι θα έδινε μια τόσο καλή “παράσταση” μέσα στο γήπεδο. Ένιωσα σαν να με τσιμπάνε, όταν έπαιζα. Και ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα, πάνω από αυτό που υπήρχε ήδη», τόνισε μιλώντας στο SDNA.
Υπενθυμίζεται, πως ο Έλληνας τενίστας επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του, επειδή του μιλούσε στα ρωσικά, την μητρική γλώσσα του αντιπάλου του. «Ήταν λίγο δύσκολο να μείνω ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή, αν και σε μεγάλους αγώνες, παρότι μερικές φορές έχω χάσει την ψυχραιμία μου, το τελευταίο διάστημα έχω βελτιωθεί πολύ πάνω σε αυτό», εξηγεί.
«Βλέποντας το βίντεο, αυτό που έγινε, δε νομίζω ότι είναι καλό παράδειγμα για τα παιδιά και όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Πιστεύω ότι ο ρόλος της μητέρας είναι να μένει εκτός coaching και να μην της δίνεται η δυνατότητα να το κάνει αυτό. Στη δική μου περίπτωση όμως, η μητέρα μου έχει γνώσεις και ξέρει από τένις, οπότε είναι λίγο διαφορετικό. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, γιατί σίγουρα δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά. Την επόμενη φορά που μπορεί να φτάσω σε ένα τέτοιο σημείο, θα μου περάσει όλο αυτό από το μυαλό πριν πω κάτι» είπε κλείνοντας.

Δείτε ακόμα:  Οι πρώτες κακουργηματικές διώξεις – Στα «χέρια» της Δικαιοσύνης εγκληματική οργάνωση με 27χρονη αρχηγό

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News