Ο ασφαλιστής της εταιρείας είχε υποβάλλει αίτημα αύξησης της αποζημίωσης πυρκαγιάς δύο ημέρες πριν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχε στείλει mail ζητώντας να υπάρξει αλλαγή στην αποζημίωση για ασφάλεια πυρός κατά 2,5 εκατ. ευρώ – Καταθέσεις από τα μέλη της διοίκησης της εταιρείας παίρνει η Αστυνομία
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του εργοστασίου στη Λαμία, στο οποίο παρήχθησαν τα σχολικά γεύματα, από τα οποία δηλητηριάστηκαν δεκάδες μαθητές της περιοχής, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα της Πυροσβεστικής, η φωτιά που αμέσως μετά τα γεγονότα κατέκαψε τη μονάδα, προήλθε από εμπρησμό.
Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε αποκαλύψει, πως δύο μέρες πριν τον εμπρησμό είχε ζητηθεί από την εταιρεία προς την ασφαλιστική εταιρεία, να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ωστόσο η εταιρεία, λίγες ημέρες αργότερα διέψευσε τα δημοσιεύματα. Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στον φάκελο τη υπόθεσης υπάρχουν καταθέσεις υπάλληλων της ασφαλιστικής εταιρείας, που αναφέρουν πως ασφαλιστικός πράκτορας στη Λαμία, ο οποίος εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη εταιρεία, είχε υποβάλλει αίτημα να υπάρξει αλλαγή στην αποζημίωση για ασφάλεια πυρός κατά 2,5 εκατ. ευρώ λίγες ώρες πριν την πυρκαγιά.
Το mail παρουσιάστηκε στην ασφαλιστική εταιρεία και δόθηκε κατάθεση από τους πράκτορες και τους υπαλλήλους, οι οποίοι είπαν πως δέχτηκαν το συγκεκριμένο αίτημα. Τις τελευταίες ώρες γίνεται έρευνα στο εργοστάσιο και λαμβάνονται καταθέσεις από τα διοικητικά μέλη της εταιρείας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Το γλέντι μέχρι το πρωί έφερε την βαριά… καμπάνα στο μαγαζί

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News