Ο μπάτλερ του αποκαλύπτει την καλύτερη συμβουλή που του έδωσε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία ήταν υποδειγματικοί γονείς, παππούδες και αδέρφια»
Άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και της καθημερινότητας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ο Στάθης Παπαχριστοφίλου, που εκτελούσε χρέη μπάτλερ για την τέως βασιλική οικογένεια για δύο χρόνια.
«Η χημεία μεταξύ μας ήταν αυτόματη και η συνεργασία μας συνεχίστηκε για δύο χρόνια» δηλώνει μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τονίζοντας πως η συμπεριφορά της οικογένειας απέναντι σε όλο το προσωπικό ήταν «εξαιρετική».
«Η ευγένεια, η καλοσύνη και η λεπτότητα με την οποία μας φέρθηκαν είναι κάτι που το ομολογούν οι πάντες» λέει χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρει ο κ. Παπαχριστοφίλου, ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία ήταν υποδειγματικοί γονείς, παππούδες και αδέρφια. «Ο δεσμός και η τρυφερότητα που είχαν με όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση» υπογραμμίζει.
Εστιάζοντας στον τέως βασιλιά, ο Στάθης Παπαχριστοφίλου θυμάται πως ενημερωνόταν πάρα πολύ από όλα τα μέσα και παρακολουθούσε όλες τις εφημερίδες. «Αγαπούσε πολύ και την τηλεόραση. Παρακολουθούσε, ενημερωνόταν και δεν έκανε ποτέ το παραμικρό σχόλιο για τίποτα». Όπως είπε απολάμβανε επίσης το φαγητό σε όλες τις εκδοχές του.
«Ήταν ένας άνθρωπος με έμφυτη κομψότητα και απόλυτη γνώση της μόδας, των αξεσουάρ και του τι ακριβώς ταιριάζει στον ίδιο» προσθέτει ο μπάτλερ της πρώην βασιλικής οικογένειας.
Σε ό,τι αφορά τη σχέση μεταξύ του τέως βασιλιά και της Άννας – Μαρίας είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν εξήντα χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει πιο λαμπρό παράδειγμα συντροφικότητας. Αποδέκτης της τρυφερότητας της Άννας – Μαρίας ήταν κυρίως ο σύζυγός της και αυτό ήταν απόλυτα αληθινό και βαθύ».
Τέλος, ο κ. Παπαχριστοφίλου αποκαλύπτει πως η καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει από το τέως βασιλιά είναι να ζυγίζει πάντοτε τα λόγια του. «Ήταν ένας πολύ φειδωλός άνθρωπος στις κουβέντες του και αυτό έχει αποδειχτεί όλα αυτά τα χρόνια» κατέληξε ο μπάτλερ του τέως βασιλιά.

Δείτε ακόμα:  Επικίνδυνα φαινόμενα από σήμερα – Προσοχή την Παρασκευή

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News