Ο Δασκαλάκης υποπτευόταν την Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο καβγάς του ζευγαριού σε δικηγορικό γραφείο
Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που έρχονται «στο φως» για την συγκλονιστική υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών.
Ο καβγάς του ζευγαριού σε δικηγορικό γραφείο
Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, λίγο καιρό πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κι ενώ η κατάσταση οδηγούνταν προς αυτή την κατεύθυνση για την 33χρονη μητέρα, είχε γίνει μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όπου έγινε επήλθε η οριστική ρήξη μεταξύ του ζευγαριού.
Σε εκείνη τη συνάντηση ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».
Η συγκεκριμένη φράση του Μάνου προκαλέσει έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκείνη τη στιγμή τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.
Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του πως γνωρίζει ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά τους «και θα τον βρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, είτε είναι με δηλητήριο είτε είναι τη μέθοδο της ασφυξίας».
«Είχαμε την πληροφορία για το μεγάλο καβγά στο δικηγορικό γραφείο»
«Συνήθως με τον κ. Αναστασόπουλο δεν έχουμε τις ίδιες πληροφορίες. Όμως για το συμβάν που περιγράφει, την περίοδο που είχαμε αναφέρει για την περίπτωση της Τζωρτζίνας είχε έρθει πληροφορία που περιέγραφε ό,τι περιγράφει ο κ. Αναστασόπουλος. Ένα μεγάλο καβγά, παρουσία δικηγόρου. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λέει ο κ. Αναστασόπουλος. Το περιστατικό πρέπει να έγινε πριν την ανακρίτρια, και μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι», ανέφερε η Άρια Καλύβα.
«Καταδεικνύεται ότι το ζευγάρι είχε σχέση μίσους – πάθους. Είχαν πολλά προβλήματα ως ζευγάρι. Πλέον υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ τους, και αυτό καταδεικνύεται και από όσα λένε. Αν το καταθέσει ο δικηγόρος, μιλήσει για τον καβγά, θα είναι μια σοβαρή μαρτυρία», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μπαλάσκας.
«Ο Μάνος δεν έχει εξαφανιστεί. Προφανώς κάποιοι τον έχουν συμβουλεύσει να μην εκτίθεται τόσο. Μερικές φορές δεν καλούμε ανθρώπους για κατάθεση για να δούμε τη συμπεριφορά τους. Η ανακριτική είναι μια τέχνη ολόκληρη».

Δείτε ακόμα:  Δε θα γίνουν παρελάσεις στην Ημαθία

Newsroom | Pireas News