Ο διάλογος με την Τζωρτζίνα για τον Μάνο πριν την πρώτη ανακοπή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπε η 33χρονη στην 9χρονη για τον πατέρα της και τι απάντησε το παιδί μετά την εισαγωγή του στο Καραμανδάνειο
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια ηχογράφηση, στην οποία ακούγεται η μικρή Τζωρτζίνα να συνομιλεί με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πατέρα της Μάνο Δασκαλάκη, όπου το κορίτσι εξηγεί, γιατί δεν θέλει να βλέπει τον 30χρονο, αλλά και γιατί τον άφησε τελικά να μπει στο νοσοκομείο.
Η ηχογράφηση που ακούστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του «Tlive», πραγματοποιήθηκε την ημέρα που η μικρή μπήκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας και λίγα 24ωρα πριν πάθει την πρώτη ανακοπή, η οποία έμελε να την αφήσει παραπληγική. Η συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κόρη της Τζωρτζίνα έγινε στις 9:35, την ημέρα εισαγωγής της στο Καραμανδάνειο.
Ο διάλογος μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Τζωρτζίνας
Ρούλα Πισπιρίγκου: Να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί είπες να μπει ο μπαμπάς μέσα και εμένα μου έλεγες όχι. Γιατί μόλις τον είδες είπες ναι;Τζωρτζίνα: Γιατί στο τηλέφωνο σε άκουσα ότι σου έλεγε με το ζόρι να μπει εδώ μέσα και του είπα ”εντάξει καλά για λίγο”.Ρούλα Πισπιρίγκου: Ναι.Τζωρτζίνα: Για να μην σου φωνάζει ξανά να μπει με το ζόρι.Ρούλα Πισπιρίγκου: Τζωρτζίνα μου όμως όταν λέμε όχι, μετά, μόλις έρχεται μην του το αλλάζεις γιατί νομίζει ότι λέω ψέματα.Τζωρτζίνα: Μα δεν λες ψέματα.Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγώ το ξέρω ότι δεν λέω ψέματα. Αυτός όμως νομίζει ότι εγώ σε βάζω για να μην θέλεις να τον δεις. Εγώ δεν σου είπε όποτε θέλεις, εγώ δεν σου λέω να τον παίρνεις για καληνύχτα αγάπη μου;Τζωρτζίνα: Ναι. Και εγώ σου λέω όχι, ναι, όχι ναι.Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, ναι. Όχι, ναι. Σε έχω αφήσει ποτέ εγώ;Τζωρτζίνα: Όχι.Ρούλα Πισπιρίγκου: Ωραία.Τζωρτζίνα: Θα κοιμηθώ με κουβέρτα. Τέλεια. Ωραία θα περάσουμε και σήμερα.Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί με τι ήθελες να κοιμηθείς;Τζωρτζίνα: Με τηλεόραση.Ρούλα Πισπιρίγκου: Με τηλεόραση; Να σου πάρω μία.Τζωρτζίνα: Τι εννοείς μία;Ρούλα Πισπιρίγκου: Τηλεόραση.

Δείτε ακόμα:  Έκανε kite surf και χάθηκε στη θάλασσα – Τον εντόπισαν σε βραχονησίδα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News