Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση μνήμης για τον Ανδριανό Μιχάλαρο τέως Πρόεδρο του Β.Ε.Π

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση μνήμης για τον Ανδριανό Μιχάλαρο τέως Πρόεδρο του Β.Ε.Π

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες στην εκδήλωση μνήμης και ονοματοδοσίας της αίθουσας συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, σε αίθουσα «Ανδριανός Μιχάλαρος».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του τέως Προέδρου του Β.Ε.Π. Ανδριανού Μιχάλαρου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο Ανδριανός Μιχάλαρος ήταν μια σημαντική προσωπικότητα της πόλης με τον οποίο είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Τον γνώρισα λίγο πριν αναλάβω Δήμαρχος και οφείλω να πω, πως ήταν ένας άνθρωπος με ήθος και ευγένεια, ο οποίος έφυγε νωρίς και είχε ακόμα πολλά να προσφέρει. Ως Πρόεδρος του Β.Ε.Π. υπηρέτησε τον επιμελητηριακό θεσμό με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένας καλός Πρόεδρος. Πάνω από όλα ήταν ένας καλός άνθρωπος, ένας καλός φίλος και ένας καλός συνεργάτης κι αυτό είναι που μετράει. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Ανδριανό Μιχάλαρο. Είμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη του Ανδριανού Μιχάλαρου μετά και την ορθή απόφαση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου, να δώσουν την ονομασία «Ανδριανός Μιχάλαρος», στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Β.Ε.Π.
Εκτός από αυτή την ημέρα τιμής και μνήμης, ο Δήμος, η πόλη του Πειραιά δεν θα ξεχάσει τον Ανδριανό Μιχάλαρο και θα τιμά τη μνήμη του».

Από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και οι Αντιδήμαρχοι: Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης Δημήτρης Καρύδης και Περιβάλλοντος και Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Εγκαινιάστηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας η νέα Δομή Αλληλεγγύης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.