Ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε κατονόμασε τοκογλύφο στο σημείωμά του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του
Τον τοκογλύφο που τον πίεζε φέρεται να κατονομάζει στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε στη Σκίαθο.
Σύμφωνα με το gegonota.news, ο επιχειρηματίας φέρεται να καθιστά υπεύθυνους για την αυτοχειρία του τον τοκογλύφο και τις τράπεζες.
Η αστυνομία ερευνά εάν το πρόσωπο που αναφέρει ο αυτόχειρας είναι υπαρκτό και ποια η τοκογλυφική δράση του.
Ανοίγουν τα στόματα στο νησί
Επιχειρηματίες, που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον αυτόχειρα,  μιλώντας στα gegonota.news αναφέρθηκαν στο πρόσωπο που κατονομάζει ο αυτόχειρας και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν πως πρόκειται για έναν άντρα που εμπλέκεται σε «προστασίες» και που τα τελευταία χρόνια «πλουτίζει αδικαιολόγητα» εκμεταλλευόμενος πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη. Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές «δεν έχει απασχολήσει» τις αρχές.
«Δανεισμός με όρους μαφίας. Αυτό ζούσε ο φίλος μας. Ήταν ένας επαγγελματίας με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του στον κλάδο του, αλλά κανείς δεν περίμενε να αυτοκτονήσει. Στο νησί έτσι πάνε τα πράγματα. Αποτυγχάνεις κάπου, πετυχαίνεις κάπου αλλού. Ο τουρισμός έχει ευκαιρίες για όλους» λέει ένας επιχειρηματίας.
«Πάω να τραβήξω φωτογραφίες»
Οι στενοί συγγενείς του επιχειρηματία από τη Σκιάθο που έβαλε τέλος στη ζωή του, στις καταθέσεις που έδωσαν χθες υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος, που αντιμετώπιζε. Άγνοια για το μέγεθος του οικονομικού ανοίγματος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, φέρονται να δήλωσαν και η σύζυγός του με τις αδελφές του. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν γνωστά αλλά οι συγγενείς του δεν τα θεωρούσαν ικανά να τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία.
Επίσης, στις καταθέσεις τους είπαν πως δεν γνώριζαν για την εμπλοκή του με τοκογλύφο.
Οι τελευταίες του λέξεις πριν φύγει από το σπίτι προχθές το απόγευμα ήταν πως θα πήγαινε στην βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αγία Ελένη, προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες για να τις «ανεβάσει» σε πλατφόρμα.

Δείτε ακόμα:  Άπιαστο όνειρο το τείχος ανοσίας στα τέλη Αυγούστου

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News