«Ο φίλτατος Κανάκης είμαι 1.000% σίγουρη ότι το γνώριζε»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά» λέει η πρώην συνεργάτης της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα Σμαρώ Πεγκλίδου
«Βόμβα» σχετικά με το αν οι συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Άρβυλα γνώριζαν ή όχι για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου έριξε πρώην συνεργάτιδα της εκπομπής, καθώς υποστηρίζει, ότι τουλάχιστον ο κεντρικός παρουσιαστής και παραγωγός της εκπομπής, Αντώνης Κανάκης, σίγουρα γνώριζε.
Η πρώην συνεργάτιδα των Ράδιο Αρβύλα και νυν στέλεχος της ΕΡΤ3, Σμαρώ Πεγκλίδου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την παρέα από τη Θεσσαλονίκη, πώς γνώρισε τον παρουσιαστή, ενώ είπε την άποψη της, τονίζοντας πως πιστεύει ότι ο Αντώνης Κανάκης γνώριζε τις δράσεις, για τις οποίες έχει καταγγελθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.
«Εγώ ήμουν στο γραφείο της διεύθυνσης και τον Στάθη τον γνώρισα εκεί. Ερχόταν για να δει τα ποσοστά της εκπομπής και όλα αυτά. Ψιλομιλούσαμε, κάναμε και λίγη παρεούλα, αλλά μόνο στο χώρο της εργασίας. Δεν έδειξε ποτέ κάτι περίεργο. Έδειχνε πολύ φυσιολογικό παιδί. Θα έλεγα και πολύ ευγενικό και ευαίσθητο. Μου έλεγε τότε, ότι είχε μια σχέση στην Καστοριά και πηγαινοερχόταν και δεν ήξερε τι να κάνει. Δεν έδωσε ποτέ του δικαίωμα. Κανείς μας πιστεύω, από εκεί, δεν το περίμενε. Σοκαριστήκαμε όλοι. Με πλήγωσε αφάνταστα αυτό που άκουσα. Κάτι ψιλόπεριμέναμε για τον Στάθη, αλλά όχι τόσο» είπε η κ. Πεγκλίδου.
«Ο φίλτατος Κανάκης είμαι 1.000% σίγουρη ότι το γνώριζε»
«Τα χρόνια που πέρασαν, όλα αυτά που γινόντουσαν, γιατί υπήρχαν και γνωστοί που δούλευαν στο team του Ράδιο Αρβύλα, υπήρξαν ορισμένες αντιδράσεις από διάφορες κοπέλες αλλά προφανώς δεν του έδιναν σημασία» είπε στην συνέχεια η κ. Σμάρω Πεγκλίδου.
Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Με στεναχωρεί όλη αυτό που συνέβη με τον Στάθη και με τα παιδιά γενικότερα. Ταπεινή μου άποψη, ότι αποκλείεται να μην το ήξεραν οι υπόλοιποι “Ράδιο Αρβύλα”. Για τον Γιάννη Σερβετά δεν έχω να πω, παρά τα καλύτερα λόγια. Δεν ξέρω ο Γιάννης αν το ήξερε, τι θα έκανε, όπως και ο Κιούσης. Αλλά ο φίλτατος Κανάκης είμαι 1.000% σίγουρη ότι το γνώριζε. Γιατί έκαναν και παρέα. Όταν κάνεις παρέα με έναν άνθρωπο εντός και εκτός δουλειάς, ξέρεις πάνω-κάτω και σε τι κατάσταση είναι. Τον βλέπεις πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες εκεί μέσα. Να τον συνετίσεις κάπως. Αποκλείεται να μην ήξερε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Αντώνης ήξερε. Κάποιες κοπέλες έφυγαν γρήγορα».
«Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά»
«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με το “Ράδιο Αρβύλα”, εννοώ είναι πολλά χρόνια ως εκπομπή. Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά», είπε η κυρία Σμαρώ Πεγκλίδου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε ακόμα:  Survivor: Ο Κατσαούνης επέστρεψε με τα ίδια ρούχα που φορούσε στον Άγιο Δομίνικο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News