Ο ιερέας που έγινε viral για τη… μούντζα στους αντιεμβολιαστές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί»
Ένας ιερέας από την Κοζάνη, ο παπά- Νικόλας Αλεξίου, έγινε viral για την απάντηση του σε συνωμοσιολόγους-αρνητές του εμβολίου.
Ο ιερέας μιλώντας στο Τop Channel περιγράφει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, τα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες μεταφέροντας τον διάλογο που είχε με μια πιστή.
«Πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες… μορφωμένοι τα λένε αυτά». «Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι» λέει χαρακτηριστικά.
Με απλό λόγο που γίνεται απολύτως εμφατικός και με τη ντοπιολαλιά που χρησιμοποιεί, διηγείται την ιστορία γυναίκας που όταν τη ρώτησε εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της.
«Ποιος πνευματικός σου; Μ’ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με με ρωτούσε εμένα τι γράφει» τονίζει ο ίδιος.
«Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί. Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε στο ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας και, περιγράφοντας τη στιγμή που ρωτά αντιεμβολιαστή σε… ποιο χέρι θα μας βάλουν τον σατανά με το εμβόλιο, ρίχνει μάλιστα και μία… μούντζα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Παρέμβαση του προέδρου του ΔΣΑ για το ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στην αίθουσα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News