Ο κ. Μητσοτάκης στον Πειραιά, στην «πολύ καλύτερη πόλη»

Ο κ. Μητσοτάκης στον Πειραιά, στην «πολύ καλύτερη πόλη»

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη διαπίστωση ότι «ο Πειραιάς σήμερα είναι μία πολύ καλύτερη πόλη» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ολοκλήρωση της περιοδείας στον Δήμο μας την Τρίτη 16-05-2023. Δεν μας είπε, ωστόσο, ποια είναι η συμβολή του, ποιο μεγάλο αναπτυξιακό έργο ξεκίνησε επί των ημερών του και ποιος είναι ο σχεδιασμός του για την επόμενη τετραετία.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο στην οδό Αφεντούλη, όπου συνομίλησε με μαθητές και μαθήτριες, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους μπροστά από τους καινούργιους διαδραστικούς πίνακες.

Όμως για να είναι αντικειμενική η ενημέρωση ενός υποψηφίου πρωθυπουργού, θα έπρεπε οι διοργανωτές να τον ξεναγήσουν επίσης είτε στο διπλανό 50ο Δημοτικό Σχολείο στην πλατεία Πηγάδας, το οποίο στεγάζεται σε προκάτ αίθουσες με πολύ άσχημες συνθήκες, είτε σε ένα από τα νηπιαγωγεία με τα πολλά προβλήματα, είτε σε ένα από τα Λύκεια που στεγάζονται σε πολυκατοικίες χωρίς αύλειους χώρους και κάποια από τα οποία τελούν υπό έξωση.

Με αυτό το τρόπο θα είχε σφαιρική εικόνα σχετικά με την παιδεία και τη σχολική στέγη της «καλύτερης πόλης», ενώ θα αντιλαμβανόταν ότι την τελευταία τετραετία δεν εκταμιεύτηκε ούτε ένα ευρώ για την κατασκευή νέου σχολικού χώρου, εξαιτίας της αδράνειας και της Δημοτικής Αρχής.

Δημήτρης Γκερλές

Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιάς για Όλους»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αντωνία Καρακατσάνη: Παρεμβάσεις και εργασίες εξωραϊσμού στη Ε δημοτική κοινότητα Πειραιά

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.