Ο καιρός της Παρασκευής, 2 Φεβρουαρίου 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα
Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024. Φυσιολογικές για την εποχή θα είναι οι θερμοκρασίες ενώ άνεμοι έως 6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα οι οποίες όμως από το μεσημέρι θα αυξηθούν. Πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών, και στα ορεινά χιονοπτώσεων, υπάρχει για τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά από το μεσημέρι και για την Κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες και την Εύβοια από τις πρώτες βραδινές ώρες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 11, στη Θεσσαλία από -3 έως 11, στην Ήπειρο από -3 έως 12, στη Δυτική Στερεά από -1 έως 11, στην υπόλοιπη Στερεά από -1 έως 13, στην Πελοπόννησο από -3 έως 14 στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από -1 έως 11, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 1 έως 12, στις Κυκλάδες από 2 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 14 και στην Κρήτη από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το μεσημέρι ενώ πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων υπάρχει για τα βόρεια του νομού από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις από το πρωί ενώ πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων υπάρχει από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα δυτικά 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
 

Δείτε ακόμα:  «Όταν είδα το πτώμα πιασμένο στο δίχτυ μου σάλεψε τελείως»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News