Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια που πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη»
Η Ντόρα Μπακογιάννη συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδη και είναι η πρώτη δημόσια παρουσία, έστω και ιντερνετικά, έπειτα από την ανακοίνωση της ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.
Για την υγεία της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το «απίστευτο κύμα συμπαράστασης» και τόνισε ότι «ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική, έχει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει μήνυμα σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν είναι μόνοι τους».
Η κ. Μπακογιάννη είπε ακόμη ότι «ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν». Ταυτόχρονα εξέφρασε την πίστη της, λέγοντας «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή».
Ξαναμίλησε για τα μηνύματα συμπαράστασης, υπογραμμίζοντας ότι είναι από «όλους τους πολιτικούς χώρους» και τα χαρακτήρισε ότι «είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόσο πολύ δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σήμερα».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αυτός είναι ο παρουσιαστής που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News