Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι μετά από 7.5 χρόνια

Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι μετά από 7.5 χρόνια

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Κώστας Μανωλάς πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα μετά από 7.5 χρόνια.

Ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων από το καλοκαίρι, όμως τώρα φαίνεται πως είναι και επίσημο. Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στον Πειραιά για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, βρίσκεται από χθες στη χώρα μας, έχει περάσει όλες τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

Φέτος ο Κώστας Μανωλάς έχει επτά συμμετοχές με τη Νάπολι, ενώ από το καλοκαίρι του 2014 πραγματοποιεί σημαντική καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα πρώτα με τη φανέλα της Ρόμα και στη συνέχεια με εκείνη της ομάδας του ιταλικού νότου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  H αγκαλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.