Αντύπας: Ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι

Αντύπας: Ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο γιος μου ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει»
Στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα» μίλησε ο Αντύπας και αναφέρθηκε στον γιό του αλλά και στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

«Φέτος πιστεύω θα είναι η χρονιά μας, γιατί λείπει το λαϊκό τραγούδι» σημείωσε για τις εμφανίσεις του με τον Ζαφείρη Μελά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γιο του, Πρόδρομο, που διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού. «Ο Πρόδρομος δεν έχει ακουμπήσει καθόλου πάνω μου, όπως έχουν κάνει παιδιά άλλων συναδέλφων» σημείωσε, τονίζοντας ότι μόνο «ο Πρόδρομος και ο Γιώργος Αλκαίος το έχουν κάνει αυτό».

«Ο γιος μου ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως όταν ο Πρόδρομος του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής εκείνος «αρρώστησε».

Στη συνέχεια, ο Αντύπας μίλησε για τη γυναίκα του, με την οποία όπως είπε «δεν γυρίσαμε ποτέ ο ένας την πλάτη στον άλλο. Όλα τα χρόνια είμαστε αγκαλιά».

Παράλληλα, μίλησε και για τις εμφανίσεις που έκανε μαζί με τον Σάκη Ρουβά, όταν εκείνος ξεκινούσε την καριέρα του. «Ο Σάκης ήταν ένα κουκλόπαιδο, όταν βγαίναμε στην πίστα γινόταν πανικός».

Μάλιστα ανέφερε και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τις κοινές τους εμφανίσεις. «Στο πρώτο μας ντουέτο, ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε να μου φιλήσει το χέρι. Ένιωσα άσχημα και το τράβηξα» υπογράμμισε ο Αντύπας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Διαψεύδει ότι έγινε πάρτι στο κελί του

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News