«Ο Στέφανος είναι μάνατζερ – Βεβαίως μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης»
Με συγκίνηση αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Κασσελάκης μιλώντας στο Mega στη θριαμβευτική νίκη του γιου του, τονίζοντας πως πάντα είχε προτάσεις από το πανεπιστήμιο, ενώ είχε συζητήσεις και με επενδυτές στο παρελθόν.
«Όταν ο Στέφανος μου ανέφερε με τους συνεργάτες και τους φίλους του τον σκοπό του για την πολιτική, ήμουν θετικός, γιατί ήταν το όνειρό του», είπε. Συμπλήρωσε δε, ότι «είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί, εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς».
«Είχε την τύχη να περάσει από ένα κολλέγιο, το Phillips Academy, από το οποίο πέρασαν γνωστές πολιτικές προσωπικότητες. Ήταν εσώκλειστος και ο Στέφανος έχει ακολουθήσει όλη την πορεία αυτού του χώρου», συμπλήρωσε. Όπως είπε ο πατέρας του, ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχε στην καμπάνια του Τζο Μπάιντεν, μιλάει έξι γλώσσες και πάντα είχε δώσει στην οικογένειά του καλά αποτελέσματα, ενώ στην ενασχόλησή του με την ναυτιλία η δουλειά του ήταν εξαιρετική. «Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα», ανέφερε ο πατέρας του.
Μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης του ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας του τον συμβούλεψε να το σκεφτεί καλά, αλλά και να δει και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ. «Είχα μία πληροφορία, ότι διάφορες παρατάξεις είχαν οικονομικές δυσκολίες και δεν ήθελα να μπλέξουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Του είπα, ότι θα έχει την υποστήριξή μας, να είναι ικανός και να κοιτάξει να ενδιαφερθεί για τον λαό. Με απασχολεί πολύ το από σήμερα και πέρα. Ο Στέφανος έχει πολύ δουλειά», είπε.
Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα σοβαρό κεφάλαιο στην πορεία του γιου του, ενώ για τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε, πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ικανός να τα ξεπεράσει, καθώς τα standards που κινείται είναι υψηλά. «Ο Στέφανος είναι manager», τόνισε.
«Έχω εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη»
Παράλληλα, ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη εκφράστηκε θετικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως «έχω εξαιρετική άποψη για τον ίδιο», ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο γιος του μπορεί να τον νικήσει σε μία εκλογική διαδικασία. «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης. Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει» υπογράμμισε ο Θεόδωρος Κασσελάκης.

Δείτε ακόμα:  Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News