Ο Θρύλος με υπερηχητική εμφάνιση υπέταξε την Φενέρ με 94-67

Ο Θρύλος με υπερηχητική εμφάνιση υπέταξε την Φενέρ με 94-67

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρομερή και απολαυστική εμφάνιση του Ολυμπιακού η οποία συνοδεύτηκε με νίκη διαφοράς 27 πόντων(94-67) έναντι της πρωτοπόρου Φενέρ.

Αυτοί που ξεχώρισαν στον αγώνα ήτα για ακόμα ένα βράδυ ο Βεζένκοφ,ο Λαρεντζάκης καθώς και οι Φαλ και Πίτερς οι οποίοι με τις προσπάθειές τους έδωσαν αρκετές λύσεις στο αμυντικό αλλα και στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με τρομερό ρυθμό ο οποίος προήλθε απο τις προσπάθειες των Κάναν και Βεζένκοφ με τον Ιτούδη να βλέπει ότι η ομάδα του δεν έχει μπει στο κλίμα του παιχνιδιού όταν βρέθηκε πίσω με ένα επιμέρους (12-0).

Ο καταλυτικός Φάλ και τα τρομερά ποσοστά του Ολυμπιακού έξω απο την γραμμή των 6.75 έφεραν το (31-11) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πίτερς συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με γρήγορους 7 πόντους αλλά και ο Μπολομπόι βοήθησε αμυντικά και επιθετικά αντικαθιστώντας με αποτελεσματικό τρόπο τον Φάλ,’ετσι οι Ερυθρόλευκοι προσπέρασαν με +16(42-16).

Οι Πειραιώτες έκαναν κάποια λάθη συγκεκριμένα 7 όμως με ένα καλό τελευταίο δίλεπτο και με κύριους πρωταγωνιστές τους Βεζένκοφ και Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός μπήκε στα αποδυτήρια με διαφορά 27 πόντων(58-31).

Μετά την ανάπαυλα οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τον ρυθμό τους και υπέκυψαν σε λάθη κυρίως στην επίθεση,το σημαντικό ήταν οτι στην διάρκεια που έκανα κάποια επιθετικά λάθη έπαιξαν άμυνα και φρόνιτσαν να βάλουν νωρίς την Φενέρ στα 5 φάουλ και έτσι με προσπάθειες του Φάλ και του Γουόκαπ ο Ολυμπιακός ξαναπέρασε μπροστά με 27 ισοφαρίζοντας την διαφορά του ημιχρόνου (66-39).

Η Φενέρ προσπάθησε να απαντήσει κυρίως απο προσπάθειες του Έντουαρντς και Γκούντουριτς αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει την διαφορά σε 19 πόντους προτού ο Ολυμπιακός ξανα προσπεράσει στο τέλος της τρίτης περιόδου με 23 πόντους (74-51).

Δείτε ακόμα:  Με τον καλύτερο τρόπο ο Ολυμπιακός έκλεισε το 2022!

Πλέον το τελευταίο μέρος του παιχνίδιού ήταν διαδικαστικό Σλούκας και Βεζένκοφ πρωταγωνίστησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με έναν απρόσμενο ήρωα να παίρνει κ αυτός το χειροκρότημα,αυτός ήταν ο Τζόρτζ Πάπας ο οποίος αποθεώθηκε μετα την είσοδό του αλλά και μετά το δίποντο που πέτυχε.

Τελικά οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με (94-67) και πήραν μια σημαντική νίκη για την δύσκολη συνέχεια που βρίσκει τον Ολυμπιακό στην Γαλλία ενάντια στην Βιλερμπάν (15/12 22 00)

σε ένα ακόμα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι

Θοδωρής Καψαλής

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News