Ο Τσιόδρας απάντησε στις ερωτήσεις πιστών για τον εμβολιασμό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φυλλάδιο με 12 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον ιό θα μοιραστεί στους Ναούς
Ο εκπρόσωπος της Συνόδου Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγώρας αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της εκκλησίας να λάβει μέρος στην εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού με την εγκύκλιο που θα διαβαστεί την Κυριακή 25  Ιουλίου στους ναούς, αλλά και το φυλλάδιο που θα μοιραστεί στους πιστούς με 12 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα εμβόλια, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ.
οι Αρχιερείς της συνόδου μετέφεραν στον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των πιστών  και αυτός με καλή διάθεση και απλή γλώσσα χωρίς πολλές επιστημονικές ορολογίες απάντησε σε όλες.
Όπως ανέφερε  και στους κόλπους της εκκλησίας υπάρχουν σενάρια συνωμοσιολογίας και πολλοί πιστοί ρωτούν και ανησυχούν για τσιπάκια barcode και το 666 και ότι κάποιοι σχεδιάζουν να ελέγξουν τον άνθρωπο!
«Οι χριστιανοί δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς από τη στιγμή που βαφτίστηκαν και πήραν το χρίσμα κανένα τσιπάκι δεν μπορεί να τους ελέγξει.»
Ο εκπρόσωπος της ΔΙΣ είπε ότι την Κυριακή θα διαβαστείς στους ναούς  η εγκύκλιος της Συνόδου υπέρ του εμβολιασμού , όπου θα επισημαίνεται ότι η επιστήμη και τα φάρμακα είναι ένα δώρο του Θεού προς τον άνθρωπο, άλλωστε όπως ανέφερε μεγάλοι άγιοι της Εκκλησία ήταν και ιατροί, ενώ τις επόμενες θα δοθεί και το φυλλάδιο με τις 12 ερωτήσεις και απαντήσεις  στους πιστούς.
Ο κ. Αθηναγώρας είπε ότι στις εκκλησίες τηρούνται όλα τα μέτρα του ΕΟΔΥ με μάσκες αποστάσεις και τεστ για ιερείς και ψάλτες, ενώ πρόσθεσε ότι μεγάλος αριθμός ιερέων και αρχιερέων έχουν εμβολιαστεί.
Μάλιστα όπως σημείωσε πολλοί ιερείς που ήταν αρνητές και τελικά νόσησαν, τώρα έχουν μετατραπεί σε κήρυκες υπέρ του εμβολιασμού.

Δείτε ακόμα:  Σε αναμονή οι καλλιτέχνες μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News