Οι αστυνομικοί σκύλοι «Βέρα» και «Μπόμπερ» ανακάλυψαν κρυψώνες ναρκωτικών 30χρονου σε Θεσσαλονίκη και Δράμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ίδιος συνελήφθη στην Σαμοθράκη όπου σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του διάφορες ναρκωτικές ουσίες
Δεκάδες συσκευασίες ναρκωτικών και παραισθησιογόνων ουσιών βρέθηκαν σε δύο σπίτια ενός 30χρονου Έλληνα σε Θεσσαλονίκη και Δράμα, ο οποίος συνελήφθη από στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.
Όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής σε έλεγχο που του έγινε στην περιοχή λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, βρέθηκαν στην κατοχή του 30χρονου δέκα νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 348 γρ., δύο με κατεργασμένη κάνναβη 75 γρ., τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν πιθανόν MDMA συνολικού βάρους 26 γρ. και περισσότερες από 25 άλλες συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, δισκίων ECSTASY, κεταμίνης, άγνωστων χημικών ουσιών και δισκίων (πιθανόν ψυχότροπες) και άλλες με χαρτάκια (blotters) εμποτισμένα με LSD.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικής λειτουργού, αρχικά στην οικία του 30χρονου στη Δράμα από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, με τη συνδρομή στελεχών του Τ.Α. Δράμας και με την συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 «Βέρα», βρέθηκαν ένα γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 1.453 γρ. και άλλες συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη 40 γρ., με άγνωστη λευκή κρυσταλλική σκόνη 10 γρ., ECSTASY και LSD.

Από την έρευνα που συνεχίστηκε, αποκαλύφθηκε πως ο 30χρονος είχε κρυμμένες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και παραισθησιογόνων ουσιών και στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, καθώς σε νομότυπη έρευνα που του έγινε και εκεί, παρουσία πταισματοδίκη, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 «Μπόμπερ» βρέθηκαν, επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν φύλλα και ανθούς ακατέργαστης κάνναβης, πέντε νάιλον συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 297 γρ., 76 δισκία άγνωστης χημικής σύστασης, πιθανόν ψυχότροπα, μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα άγνωστη χημική ουσία σε λευκή κρυσταλλική μορφή, διάφορες άλλες χημικές ουσίες, συνολικού βάρους 398 γρ.

Δείτε ακόμα:  Πού γίνονται δωρεάν rapid tests σήμερα Πέμπτη

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν επίσης εννέα συσκευασίες και ένα γυάλινο δοχείο με (πιθανόν) παραισθησιογόνα μανιτάρια, μικτού βάρους 470 γρ. δύο γυάλινα δοχεία με άγνωστη χημική ουσία σε υγρή μορφή, επτά φιξάκια άγνωστης χημικής ουσίας, χαρτάκια εμποτισμένα πιθανόν με LSD, οκτώ συσκευασίες με χημικές ουσίες βάρους 129 γρ., δέκα δενδρύλλια ύψους από 0,40 έως 0,61 εκατοστά και διάφορα πλαστικά δοχεία που περιείχαν οργανικές-βελτιωτικές ουσίες για την καλλιέργεια φυτών, διαφόρων μεγεθών- πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν επίσης ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ζυγαριές ακριβείας και μικρό χρηματικό ποσό.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News