Οι «δωρεάν» εξορκισμοί και οι δωρεές για τις τελετές – Παρέμβαση της δικαιοσύνης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλήρη διερεύνηση για την δημόσια προβολή εξορκισμών από την αποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών», ζητεί η Εισαγγελία
Η συγκέντρωση των μελών μιας αίρεσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που έστησαν γιγαντοοθόνες και έδειχναν τελετές εξορκισμού προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο μπαίνεουν οι… δωρεάν υπηρεσίες και οι δωρεές στην ιστοσελίδα της αίρεσης.
Πλήρη διερεύνηση για την δημόσια προβολή εξορκισμών από την αποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών», ζητεί η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, μετά την αποκάλυψη ότι τα μέλη της πραγματοποίησαν εκδήλωση στο κέντρο της πόλης και μάλιστα χωρίς να έχουν λάβει την παραμικρή άδεια από τον δήμο.
Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για διατάραξη κοινής ησυχίας και παράβαση του ειδικού νομού για προσηλυτισμού, ενώ έχει στα χέρια του υλικό από τις.. εκδηλώσεις… εξορκισμού που έγιναν στις 24 Ιουλίου, στις 31 του ίδιου μήνα και στις 7 Αυγούστου.
Η δημοτική Αρχή της Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει πως ουδέποτε δόθηκε άδεια για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από το ελληνικό παρακλάδι της αίρεσης που έχει έδρα το Λάγος.
Ο Χαράλαμπος Τσακωνίδης που είναι επικεφαλής της αίρεσης τονίζει πως δεν ζητάει λεφτά. Ωστόσο όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega.
«Δεν το κάνουμε υποχρεωτικό για κανέναν να βγάλει και να δώσει χρήματα να υποστηρίξει οποιαδήποτε δωρεά υπάρξει γίνεται από τον καθένα ξεχωριστά».
Στο site μάλιστα υπάρχει ειδικός σύνδεσμος για τις δωρεές, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς, να είναι άγνωστο που καταλήγουν.
Στελέχη της αίρεσης τονίζουν πως θα πραγματοποιήσουν 4 ακόμη ανάλογες συγκεντρώσεις τον επόμενο μήνα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σε αμόκ ο 52χρονος προσπάθησε να κλειδώσει στο κρατητήριο τον Αλέξη Κούγια – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News