Οι δύο πρώτες καταθέσεις της 19χρονης ήταν προβληματικές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο ανακριτής με τον εισαγγελέα κάλεσαν την ίδια και μία άλλη κυρία, που πραγματικά φώτισε την υπόθεση, όπως και η καλύτερη φίλη της 19χρονης»
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων μετά από καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας στο ΑΤ Ομόνοιας.
Μιλώντας χθες ο Αλέξης Κούγιας είχε αναφερθεί στην υπόθεση και είχε τονίσει πως η 19χρονη καταγγέλλουσα «ικανοποίησε μία φαντασίωσή της», μία δήλωσε που προκάλεσε αντιδράσεις.
«Ούτε ο Κούγιας μπορεί να επηρεάσει τη δικαιοσύνη ούτε μπορούν να την επηρεάσουν καλύτεροι συνάδελφοι από εμένα. Η δικαιοσύνη λειτουργεί τόσο πολύ ανεξάρτητα. Εάν η δικογραφία η ίδια δεν βοηθά τον κατηγορούμενο, δεν τον σώζει ούτε ο Θεός. Δεν υπάρχουν δικαστές που να κάνουν εκπτώσεις για τέτοια αδικήματα».
«Είχαμε τρεις διαφορετικές καταθέσεις από την κοπέλα και την τρίτη (σ.σ: κατάθεση) ένιωσε την ανάγκη να την λάβει ο ανακριτής, γιατί οι δύο πρώτες ήταν προβληματικές. Ο ανακριτής με τον εισαγγελέα κάλεσαν την ίδια και μία άλλη κυρία, που πραγματικά φώτισε την υπόθεση, όπως και η καλύτερη φίλη της 19χρονης», είπε ο Αλέξης Κούγιας.
«Όταν ένας αστυνομικός κατηγορείται για κάτι, η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων μισεί τους συναδέλφους τους που εκθέτουν το αστυνομικό σώμα. Είναι πολύ σκληρή υπηρεσία».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μαίνεται ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο – Κατευθύνεται προς Ιστιαία

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News