Οι εστιάτορες σκέφτονται να βγάλουν τα τηγανητά από το μενού λόγω του… ηλιέλαιου – Πρώτο «θύμα» οι πατάτες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλαμαράκια και κολοκυθάκια θα γίνουν… δυσεύρετο είδος
Σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχουν τα εστιατόρια στην Χαλκιδική λόγω μεγάλης αύξησης της τιμής ηλιελαίου. Πολλοί καταστηματάρχες σκέφτονται να αφαιρέσουν τα τηγανιτά από το μενού!
Οι τραγανές, ακαταμάχητες και αγαπημένες όλων τηγανιτές πατάτες κινδυνεύουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση στη Χαλκιδική, μεταδόθηκε στην ΕΡΤ.
Ιδιοκτήτες, που έχουν ταβέρνες, εστιατόρια ή ταχυφαγεία σκέφτονται ακόμη και να τις αφαιρέσουν από το μενού καθώς όπως λένε οι τιμές στο ηλιέλαιο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Την ίδια μοίρα πιθανόν να έχουν καλαμαράκια και κολοκυθάκια, αφού το κόστος για το τηγάνισμά τους υποστηρίζουν ότι είναι αποτρεπτικό και για να συνεχίσουν θα αναγκαστούν να αυξήσουν τις τιμές κάτι, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των πελατών.
Ήδη στην αγορά της Χαλκιδικής παρατηρούνται ελλείψεις. Επαγγελματίες ζητούν ηλιέλαιο από συναδέλφους τους, που έχουν απόθεμα για να δουλέψουν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.
Οι επαγγελματίες εκφράζουν φόβους ότι την καλοκαιρινή περίοδο που έρχεται, θα δυσκολευτούν να δουλέψουν τα καταστήματά τους και αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για τα τηγανιτά πιάτα στο μενού τους.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σοκ σε σούπερ μάρκετ του Βόλου – Κατέρρευσε 3χρονο παιδάκι

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News