Κρανίδι: Οι φλόγες μπήκαν μέσα σε μεγάλο ξενοδοχείο

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευτυχώς η πυροσβεστική και οι τοπικές αρχές της Αργολίδας είχαν εκκενώσει τον χώρο από τους τουρίστες

Πολύ δύσκολη είναι κατάσταση στο Κρανίδι Ερμιονίδας, αφού οι φλόγες έφτασαν σε περιοχή με μεγάλη ξενοδοχείο και όχι μόνο αυτό, αλλά μπήκαν μέσα στην μονάδα.

Το ευχάριστο στην δύσκολη κατάσταση είναι πως είχε εκκενωθεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Πλέον τη μάχη με την πύρινη λαίλαπα την δίνουν μόνο οι επίγειές δυνάμεις, καθώς οι εναέριες έχουν σταματήσει από την στιγμή που έπεσε το σκοτάδι.

Στο σημείο επιχειρούν 63 πυροσβέστες, με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα, ενώ το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, «υπάρχει μία αναζωπύρωση δίπλα ακριβώς από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής και οι πυροσβεστικές δυνάμεις, προσπαθούν να περιορίσουν την φωτιά».

Όσον αφορά τους ενοίκους της ξενοδοχειακής μονάδας, ο Γιάννης Γεωργόπουλος λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «απομακρύνθηκαν έγκαιρα και μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία, ενώ όσοι βρίσκονταν στην παραλία μεταφέρθηκαν, μέσω θαλάσσης, σε άλλες ξενοδοχειακές μονάδες».

Σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο, «οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς», συμπληρώνοντας ότι «ευτυχώς έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων».

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κορακιά στο Κρανίδι Αργολίδας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 4, 2022

Φωτογραφία αρχείου

Δείτε ακόμα:  Πρόταση για προτομή σε κεντρικό σημείο της Αθήνας και ονοματοδοσία δρόμου

Newsroom | Pireas News