Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μετά τον κορονοϊό και 13 μέρες στη ΜΕΘ ο μυϊκός ιστός χάνεται, βγήκα από την εντατική 11 κιλά λιγότερο»
Για την μάχη με τον κορονοϊό μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
«Μετά από δυόμιση μήνες είμαι καλύτερα με την υγεία μου. Μετά τον κορονοϊό και 13 μέρες στη ΜΕΘ ο μυϊκός ιστός χάνεται. Βγήκα από την εντατική 11 κιλά λιγότερο, βλέπεις τον εαυτό σου και σε πιάνει κατάθλιψη. Τις πρώτες 48 ώρες φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου. Τα κατάφερα, ήμουν τυχερός. Φοβήθηκα κι έκλαιγα τις πρώτες 48 ώρες», είπε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.
Ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Εκείνη την ώρα περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά μου. Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου ανθρώπους να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο. Με τη μητέρα της κόρης μου είχαμε κόντρες και μου έστειλε μήνυμα πως ότι κι αν έχει γίνει, να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ. Αναθεώρησα πολλά για τη ζωή μου, είπα να κοιτάξω τον Στάθη και να είμαι πάρα πολύ κοντά στα παιδιά μου».
«Ο χώρος της μουσικής είναι γεμάτος με περιπτώσεις όπως το metoo. Όταν ξεκινούσα, ένας δικηγόρος μου είχε πει ότι θα με βάλει σε ένα μεγάλο μαγαζί. Πήγα να τον πάρω με τον αυτοκίνητο και μου είπε να ανέβω σπίτι του. Έκανε μια κίνηση και ούτε στο αυτοκίνητο δεν τον έβαλα. Μου έχουν συμβεί πολλά στην πορεία μου και από παραγωγούς και από επιχειρηματίες, λεκτικά, απειλές, πολλά», πρόσθεσε επίσης ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Tο υλικό που έχουμε δε μας δίνει καμία εικόνα για επίθεση των αστυνομικών»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News