Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα παίξουν με τη Στουρμ Γκρατς στους «16»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο δρόμος των πρωταθλητών Ευρώπης μέχρι τον τελικό
Η εντυπωσιακή ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού θα φιλοξενηθεί από τη Στουρμ στο Γκρατς για τους «16» του UEFA Youth League, με τις αναμετρήσεις της φάσης αυτής να προγραμματίζονται για τις 4/5 Μαρτίου.
Έπειτα, εφόσον οι Πειραιώτες καταφέρουν να περάσουν και αυτό το εμπόδιο, θα κοντραριστούν με τον νικητή του ζευγαριού Ζάλτσμπουργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης, με το παιχνίδι να διεξάγεται είτε την 1η, είτε τη 2α Απριλίου.
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός συνεχίσει ακάθεκτος και φτάσει έως και τα ημιτελικά, εκεί θ’ αντιμετωπίσει την ομάδα που θα έχει οδηγηθεί στους «4» από τις κόντρες των Τραμπζονσπόρ – Αταλάντα/Μπάγερν Μονάχου – Ίντερ.
Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 25 Απρίλη στη Νυόν και ο μεγάλος τελικός στο ίδιο μέρος, στις 28 του μηνός.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16»:
Τραμπζονσπόρ – ΑταλάνταΣτουρμ Γκρατς – ΟλυμπιακόςΜπάγερν Μονάχου – ΊντερΖάλτσμπουργκ – Ατλέτικο ΜαδρίτηςΡεάλ Μαδρίτης – ΆλκμααρΣπόρτινγκ Λισαβόνας – ΣτουτγκάρδηΧόφενχαϊμ – Μάντσεστερ ΣίτιΆστον Βίλα – Μπαρτσελόνα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου