Οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν «ρόμπα» την Πελώνη για τα επεισόδια στη Ν. Σμύρνη

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν «ρόμπα» την Πελώνη για τα επεισόδια στη Ν. Σμύρνη – «Ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού καλύτερα τα έλεγε»-video

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριολεκτικά «ρόμπα» έκαναν την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελεία Πελώνη οι Ράδιο Αρβύλα για την απάντηση που δεν έδωσε σχετικά με την αποκάλυψη του ονόματος του ξυλοκοπημένου συλληφθέντα στη Νέα Σμύρνη, από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη.

«Τα ‘χω χάσει. Δεν ξέρω τι να πω. Τι παπάρα να αμολήσω για να καλύψω αυτό που με ρωτάτε, απάντηση από κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν έχουμε ακούσει στη ζωή μας», σχολιάζουν οι Ράδιο Αρβύλα.

Και αφού παίζει (στο 1:10) η ερώτηση του δημοσιογράφου και η (μη) απάντηση της κ. Πελώνη συνεχίζουν να την εξευτελίζουν με το εξής διάλογο:

Δείτε ακόμα:  Ποιος είναι ο Αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε – Νέος στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ – Πως σώθηκε

-Ο Πρόεδρος του Εδεσσαϊκου τα είχε πει πολύ πιο κατανοητά τα πράγματα!

-Πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα είναι πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα (σ.σ. επαναλαμβάνουν την φράση της κυβερνητικής εκπροσώπου).

-Μα…κα, το έχεις ξανακούσει αυτό το πράγμα; Έχεις ξανακούσει τέτοια κουβέντα στην ιστορία της ανθρωπότητας: Τα πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα είναι πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα!

-Κομφούκιος!

-Ποιος Κομφούκιος ρε. Πελώνη!

-Το χτυπάς σε μάρμαρο και το βάζεις στο Μουσείο της Ακρόπολης! Να μπαίνουν μέσα οι επισκέπτες και να λένε: Τι λένε ρε οι άνθρωποι! Να το κάνουμε και στα Αγγλικά. Να κάνουμε και μπλουζάκι!!!!

Δείτε ακόμα:  Νέα Σμύρνη: Η μαρτυρία του 29χρονου θύματος της αστυνομικής βίας

-Live your myth in Greece!

aftodioikisi.gr

Newsroom | Pireas News