Οι συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων μέσα στην τραγωδία – Αμέτρητα «γιατί» για την Ιφιγένεια, τον Βάιο, την Αθηνά

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σήμερα οι τελευταίες έρευνες στο μοιραίο τρένο

Τρία 24ωρα μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, η Ελλάδα θρηνεί 57 νεκρούς και ψάχνει ακόμα τον αριθμό των αγνοουμένων.

Σήμερα, τα σωστικά συνεργία θα επιστρέψουν με το πρώτο φως και πάλι στον τόπο της τραγωδίας. Σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τυχόν εγκλωβισμένες σορούς, θα ανασηκώσουν το τρίτο μοιραίο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Την ίδια ώρα στο Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, μαύρα πανιά καλύπτουν το κτήριο όπου γίνεται η μεταφορά και ταυτοποίηση των σορών. Απέξω οι συγγενείς που περιμένουν τα τραγικά νέα.
Ταυτοποιήθηκε η σορός του Βάιου Βλάχου

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.
«Δυστυχώς έχουμε άσχημα νέα για τον αδερφό μου. Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για όλη τη βοήθεια και τη συμπαράσταση και όλες τις πληροφορίες που μας δώσατε. Το μόνο που ζητάμε είναι να βρεθεί κάποιο από όλα τα παιδιά που ακόμη αγνοούνται», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Η 34χρονη Αθηνά από την Κατερίνη ανάμεσα στα θύματα – Σήμερα η κηδεία της

Στην Κατερίνη, κηδεύεται η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο. Η σορός της ταυτοποιήθηκε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της.
Η κηδεία της 34χρονης μητέρας ενός μικρού παιδιού, θα γίνει στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης.
Η 23χρονη Ιφιγένεια

Ταυτοποιήθηκε και η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, την οποία είχαν δηλώσει ως αγνοούμενη οι συγγενείς της.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον δικηγόρο της οικογένειας, Κωνσταντίνο Σούρλα, ο οποίος με ανάρτηση στο Facebook σημείωσε το εξής: «Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει».
Ο αστυνομικός που σκοτώθηκε μαζί με τον 15χρονο γιο του στα Τέμπη

Δείτε ακόμα:  Πού γίνονται δωρεάν rapid tests σήμερα Τετάρτη

Ο 54χρονος Βαγγέλης Μπουρνάζης και ο 15χρονος γιος του είναι δύο ακόμη από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο 54χρονος Βαγγέλης Μπουρνάζης και ο 15χρονος γιος του είναι δύο από τα σχεδόν 60 θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη. Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη για πολλά χρόνια, έφυγε από το σώμα πριν από περίπου ένα χρόνο προκειμένου να αφοσιωθεί στην ανατροφή του εφήβου.

Ο Δημήτρης Μπουρνάζης πήγε στη Λάρισα για να αναγνωρίσει τις σορούς του πατέρα του και του αδερφού του.

Με φωνή που έτρεμε και με το βλέμμα πλημμυρισμένο από οργή ζήτησε μόνο ένα πράγμα: να γίνει κάτι για να μην πεθάνει άλλος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.