Οι Τούρκοι απαγόρευσαν την είσοδο του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και τον στέλνουν αναγκαστικά πίσω στην Ελλάδα
Μπλεξίματα με τις τουρκικές αρχές είχε ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Eλλάδος, Γιώργος Βαρυθυμιάδης, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, καθώς του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα και αφού έμεινε στα κρατητήρια τον απελαύνουν.
Στόχος της επίσκεψής του στη γείτονα ήταν να παραστεί στην Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος τον Δεκαπενταύγουστο, ωστόσο για του Τούρκους θεωρείται ανεπιθύμητο πρόσωπο.
«Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, κρατείται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα προκειμένου να παραστεί, ως εκπρόσωπος του Ποντιακού Ελληνισμού, στην αυριανή Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος!
Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής αφέθησαν ελεύθερα να συνεχίσουν το ταξίδι, μεταξύ αυτών και η Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Μαρία Αντωνιάδου.
Γίνονται κινήσεις προκειμένου να βρεθεί λύση στο απαράδεκτο και προσβλητικό πρόβλημα που δημιούργησαν οι Τουρκικές Αρχές» ανέφερε νωρίτερα η Ομοσπονδία στο Facebook.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ποια θα είναι η στάση της Αγορίτσας απέναντι στον Δούκα

Newsroom | Pireas News