Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα τρία παιδιά που πρόσεχε στην Κηφισιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η συλληφθείσα έστειλε τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet
Μία οικιακή βοηθός στη Κηφισιά συνελήφθη από την Αστυνομία και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδική πορνογραφία, καθώς φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά της οικογένειας που πρόσεχε.
Μάλιστα, έχει στείλει τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet, ενώ η ίδια υποστήριξε, ότι το έκανε για «πλάκα». Η είδηση έγινε γνωστή από τον συνδικαλιστή της Αστυνομίας, Χρήστο Μπαλάσκα, ο οποίος μέσω ανάρτησης στο Facebook ανέφερε τα εξής:
«6/3/2022. Απογευματινή περιπολία για το Β 4-2 της Β αλλαγής της άμεσης δράσης. Στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες λαμβάνουν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφηση στην περιοχή της Κηφισιάς.
Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιάς αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του. Η 28χρονη αλλοδαπή (απο Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αμεσοδρασίτες.
Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως βλέπουμε το φάσμα των ενεργειών της άμεσης δράσης είναι τεράστιο. Πανταχού παρόντες. Μπράβο στο πλήρωμα που έδειξε την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα!!».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη – «Δεν θέλω εκδίκηση, θέλω δικαιοσύνη»

Newsroom | Pireas News