«Όλα δείχνουν ότι είναι καραμπινάτο συμβόλαιο – Αν δεν είχε ξεψυχήσει, φανταστείτε τι μαρτυρικό θάνατο θα είχε»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το πρώτο πράγμα που ελέγχθηκε από την Αστυνομία ήταν η ποινική του κατάσταση, η οποία είναι ανύπαρκτη»
Συμβόλαιο θανάτου, επαγγελματικά οργανωμένο, βλέπουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας πίσω από την εκτέλεση του 59χρονου επιχειρηματία στη Μάνδρα. Η νέα μαφιόζικη επίθεση έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη Μάνδρα Αττικής με θύμα τον επιχειρηματία, Χρήστο Γιαλιά.
«Όλα καταδεικνύουν ότι υπήρχε ένα συμβόλαιο θανάτου. 15 σφαίρες τουλάχιστον, με καλάσνικοφ σε εκτέλεση, πέταξαν δίπλα του το καλάσνικοφ και έβαλαν φωτιά και έκαψαν και διέφυγαν», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.
«Αν δεν είχε ξεψυχήσει, φανταστείτε τι μαρτυρικό θάνατο θα είχε. Η ουσία είναι ότι αυτήν την στιγμή, η μόνη διαφορά που έχει αναφερθεί ότι είχε αυτός ο άνθρωπος ήταν με τον συνεταίρο του και ήταν οικονομικής φύσης. Δεν καταδεικνύεται κάτι όμως από αυτό, είναι όλα τα μέτωπα ανοιχτά, ακόμα και στα ποδοσφαιρικά αυτού του ανθρώπου θα ψάξει αν υπήρχε κάποια αντιμαχία ή αν υπήρχαν κάποιοι οι οποίοι τον εχθρεύονταν ιδιαίτερα, γιατί για να πληρώσεις ένα συμβόλαιο θανάτου σαν αυτό, το οποίο ήταν καλά σχεδιασμένο, πάει να πει ότι εχθρευόσουν πολύ αυτόν τον άνθρωπο».
«Δεν έχει ποινικό παρελθόν, δεν έχει καταδικαστικές αποφάσεις, δεν καταδεικνύεται ότι υπήρχε κάτι πολύ σοβαρό για αυτά τα Greek mafia ή ναρκωτικά, μέχρι στιγμής, και για αυτό υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό στην ΕΛ.ΑΣ. Το πρώτο πράγμα που ελέγχθηκε από την Αστυνομία και σύντομα μάλιστα, ήταν η ποινική του κατάσταση, η οποία είναι ανύπαρκτη, δεν έχει καταδικαστικές αποφάσεις. Σαφώς είχε πολλές οικονομικές δραστηριότητες και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. Όταν καταδεικνύεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών λες “οκ”, τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο», σύμφωνα με τον ίδιο.
«(…) Υπάρχουν μερικά πράγματα που καταδεικνύουν ότι ήταν μια πολύ καλά σχεδιασμένη επιχείρηση και όλα δείχνουν ότι είναι καραμπινάτο συμβόλαιο».

Δείτε ακόμα:  Τραγικός θάνατος 50χρονου εργάτη σε καρνάγιο – Έπεσε από ύψος 15 μέτρων

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News