Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την Παρασκευή αναμένεται να υποβληθεί και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής
Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ που διενεργήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών που υπηρετούσαν στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβας από τον σύντροφό της έξω ακριβώς από το Τμήμα.
Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του OPEN, Μίνα Καραμήτρου, την Παρασκευή αναμένεται να υποβληθεί και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, ώστε να έχει πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς συνέβη και ποιες παραβάσεις αστυνομικών σημειώθηκαν. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στο πόρισμα φέρεται να έχουν διαπιστωθεί σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες για τους αστυνομικούς που βρισκόταν εκεί, κυρίως για τον σκοπό και την επόπτρια, δηλαδή την υποδιοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος.
Το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου θα σταλεί μετά στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., για να συμπεριληφθεί στην έρευνα που γίνεται μετά από εντολή του Εισαγγελέα για τις ποινικές ευθύνες των αστυνομικών. Η έρευνα για τις ποινικές ευθύνες έχει ολοκληρωθεί και περιμένουν να την κλείσουν να τη στείλουν στον Εισαγγελέα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Αγγίζει» τα play off ο Άρης, μετά το 3-0 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News