Ολυμπιακός- ΑΕΚ Live Streaming 13/11: Δείτε ζωντανά εδώ το ντέρμπι

Ολυμπιακός- ΑΕΚ Live Streaming 13/11: Δείτε ζωντανά εδώ το ντέρμπι

NEWS SPORTS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (19:30 Cosmote Sports 1) ολοκληρώνεται η 2η ημέρα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς.

Με ένα ένα μεγάλο ντέρμπι ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος ή για την ακρίβεια η 2η ημέρα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Στο Καραϊσκάκης στις 19:30 (Cosmote Sports 1), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, ειδικά αν πριν (17:15), ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει του Ατρομήτου στην Λεωφόρο.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από τους «πράσινους» και θέλουν τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο, αλλά είτε για να παραμείνουν σε αυτή την διαφορά, είτε και για να μειώσουν να το «τριφύλλι» δεν κερδίσει τους Περιστεριώτες. Στα αγωνιστικά για τους «ερυθρόλευκους», εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Μαρσέλο, όπως και οι Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Κούντε, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και φυσικά ο τραυματίας Βαλμπουενά. Συγκεκριμένα την αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο αυτό ντέρμπι αποτελούν οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βρουσάι.

Δείτε ακόμα:  Η Ενδοσκοπική Μονάδα Πειραιά με εξειδίκευση στην αφαίρεση πολυπόδων

Τη νίκη θέλουν πάντως και οι φιλοξενούμενοι. Όχι μόνο γιατί κάθε νίκη σε ντέρμπι είναι σημαντική, αλλά και γιατί δεν θέλουν να δουν τον Παναθηναϊκό να ξεφεύγει από τους 6 βαθμούς που είναι τώρα η διαφορά τους με τους «πράσινους», ενώ αν στραβοπατήσει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κερδίσει η Ένωση, τότε θα μειωθεί και άλλο, κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Στα αγωνιστικά των «κιτρινόμαυρων», όπως αναμενόταν οριστικά εκτός έμεινε ο Σιμάνσκι, με τον Βίντα να επιστρέφει στη διάθεση του Αλμέιδα στην άμυνα, ενώ στον πάγκο θα είναι και ο Φαν Βέερτ. Συγκεκριμένα την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελούν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ  live streaming 13/11

Το παιχνίδι το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Ολυμπιακός – ΑΕΚ  live streaming 13 Νοεμβρίου 2022

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το Ολυμπιακός – ΑΕΚ  στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

Δείτε Ολυμπιακός – ΑΕΚ , στις 19.300, για την Super  League.

Τα links ανοίγουν συνήθως 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Δείτε ακόμα:  Η Ενδοσκοπική Μονάδα Πειραιά με εξειδίκευση στην αφαίρεση πολυπόδων

Δείτε τον αγώνα εδώ 

Το pireasnews.gr δεν κάνει stream και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μετάδοση των αγώνων και γι’ αυτό που θα προβληθεί στις οθόνες σας, από τη στιγμή που θα απομακρυνθείτε απ’ αυτή τη σελίδα. Απλά σας ενημερώνουμε για  τις ιστοσελίδες που βρήκαμε μέσα από αναζήτηση στο διαδίκτυο και που μέσω αυτών μπορείτε να δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ και ΔΩΡΕΑΝ τη συγκεκριμένη αναμέτρηση

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων