Ολυμπιακός: «Μόνο η κυβέρνηση της ΝΔ δεν βλέπει ότι είναι από τα πιο ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα»

Ολυμπιακός: «Μόνο η κυβέρνηση της ΝΔ δεν βλέπει ότι είναι από τα πιο ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα»

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ….

Νέα επίθεση του Ολυμπιακού κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν ανέδειξε νικητή. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ανακοίνωση τους χαρακτηρίζουν το πρωτάθλημα ως «ένα από τα πιο ξεφτιλισμένα και αλλοιωμένα όλων των εποχών», σημειώνοντας ότι «το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση»

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Super League: Γλίτωσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός, 0-0 με τον Ολυμπιακό [βίντεο]

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.