ΟΠΑΝ: Με επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος των Live Stream Sessions για την γυμναστική στο σπίτι

ΟΠΑΝ: Με επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος των Live Stream Sessions για την γυμναστική στο σπίτι

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας παρουσίασε για δεύτερη φορά μια σειρά από Facebook LiveStreams Sessions, με προγράμματα γυμναστικής από τους γυμναστές του. Τα δέκα αυτοτελή βίντεο μέσης διάρκειας 25 λεπτών το καθένα,  προσέγγισαν περισσότερους από 45.000 θεατές και ξεπέρασαν συνολικά τις 25.000 προβολές.

Το μαθήματα θα συνεχιστούν μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας για την οποία θα ενημερωθεί άμεσα ο κόσμος προκειμένου να αποκτήσει  πρόσβαση.

 Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή του δεύτερου lockdown ήμασταν έτοιμοι μαζί με τους συνεργάτες μου να ενεργοποιήσουμε αυτόν τον μηχανισμό ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες μας. Όπως και στην αρχή της πανδημίας, έτσι και τώρα στο δεύτερο κύμα, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και μάλιστα όχι μόνο από τον Πειραιά αλλά και από το υπόλοιπο Αττικής. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γυμναστές μας που υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Πειραιά , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο pireasnews.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 104 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.