Οργισμένη η ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Γεραπετρίτη και τα παιδαγωγικά SMS του

Οργισμένη η ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Γεραπετρίτη και τα παιδαγωγικά SMS του!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή από τους πολίτες για την φασιστική νοοτροπία του κύριου Γεραπετρίτη. Μάλιστα είναι αρκετοί αυτοί που αναρωτιούνται από ποιον έχει εκλεγεί ο συγκεκριμένος  διορισμένος υπουργός για να νομίζει ότι δικαιούται να βγάζει τα “παιδαγωγικά” βίτσια του πάνω στον λαό ένα χρόνο τώρα…

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφερόμενος στην απόφαση για διατήρηση των SMS στο 13033, έως τις 15 Μαΐου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επισήμανε πως, «υπάρχει στα SMS ένας υψηλός συμβολισμός και μια παιδαγωγική λειτουργία, πέρα από το ζήτημα του ελέγχου της κίνησης και του περιορισμού. Ποιος είναι ο συμβολισμός; Ότι εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε ένα καθεστώς περιορισμού της ελεύθερης κυκλοφορίας. Επειδή είναι υψηλός ο συμβολισμός, φοβάμαι ότι με την τυχόν κατάργηση των sms, θα δημιουργείτο ένα ρεύμα ότι πλέον μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα, να ξεκινήσει το πάρτι, να πάμε να διασκεδάσουμε».

Η δήλωση αυτή προκαλεί πολλές αντιδράσεις και δηκτικά σχόλια σε βάρος του, στο διαδίκτυο και όχι μόνο…

Οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη για τον «συμβολικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα των SMS» στους πολίτες που έχουν γονατίσει εδώ και έναν χρόνο με τα ασφυκτικά μέτρα περιορισμών (τα οποία δεν υιοθετήθηκαν σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης), προκάλεσαν την οργή των πολιτών στο Twitter.

Πολλοί τον παρομοίασαν με… «γυμνασιάρχη», ενώ οι περισσότεροι κάνουν λόγο για «φασιστική πρακτική» την οποία μάλιστα έχει το θράσος να επαινεί…

 

Δείτε ακόμα:  Ράδιο Άρβυλα: Άγρια "Γιούχα" στο Twitter στον Χρήστο Κιούση! «Τσίπα δεν έχετε ρε;»

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.