«Όρμηξα να του πάρω το όπλο και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε» λέει τώρα η 49χρονη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της επικαλούμενος «πλήρη αδυναμία συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της»
Μία νέα, δική της εκδοχή, δίνει τώρα για το περιστατικό στο Χαλάνδρι η 49χρονη εικαστικός, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο έξω από το σπίτι του.
Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αρπαγής ανηλίκου, ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της 12χρονης κόρης της ήταν εκείνος που κράτησε αρχικά το όπλο και λέει ότι «πάτησαν επί πτωμάτων, για να της πάρουν την επιμέλεια του παιδιού της» και κλαίγοντας λέει ότι «έχει ξεχάσει να είναι πλέον μαμά».
«Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει μόνη της, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της. Τότε αυτός (ο γιατρός), έβγαλε το όπλο και λέει, “σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου”. Γύρισα και του είπα “σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί”, νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο δήλωσε αρχικά η 49χρονη.
«Του είπα “σταμάτα βρε γελοίε” και εκεί όρμηξα να του το πάρω και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιόν δε ξέρω. Από εμένα; Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;», συμπλήρωσε. Σε ερώτηση, εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός είπε: «Καθόλου, καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις».
Ερωτηθείσα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα, εάν μετάνιωσαν που αφαίρεσαν παιδί από μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου». «Μου έλειψαν τα πάντα από το παιδί μου. Έχω ξεχάσει να είμαι πλέον μαμά, μου έχει λείψει το πρωινό ξύπνημα, μου λείπει να την αγκαλιάσω, να της μαγειρέψω, να τη βγάλω βόλτα, να τη διαβάζω, να την ντύνω» λέει στο τέλος η 49χρονη.

Δείτε ακόμα:  Με Μούρα ή Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός

Χαλάνδρι: Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης
Δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της 49χρονης εικαστικού που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο την περασμένη Πέμπτη έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, ο Βασίλης Νουλέζας. Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος κάνει λόγο για «πλήρη αδυναμία συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της, των αντιφάσεων και ασυναρτησιών που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της».
«Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη ,δεν αντιλαμβανεται ουδόλω την βαρύτητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί» αναφέρει επίσης σε ανακοίνωση του ο κ. Νουλέζας και καταλήγει: «Νομίζω ότι με βάση τις μέχρι τούδε πράξεις και συμπεριφορές της πρέπει να εξεταστεί αυτεπαγγέλτως απαραίτητα η κλονισμένη κατά την γνώμη μου ψυχική υγεία της που ενδεχομένως την καθιστά άτομο ελαττωμένου καταλογισμού. Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στον 68 χρόνο Χειρούργο Οφθαλμίατρο».

Newsroom | Pireas News