«Όταν βγει από τη φυλακή θα το γλεντήσουνε, θα πάνε για ποτάρες»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι γίνεται με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας της 33χρονης
Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ συνεχίζονται οι μαρτυρίες από το περιβάλλον της οικογένειας.
Γνωστή του ζευγαριού, λέει στο «Πρωινό» για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας της Ρούλας και τους εράνους που γίνονταν:
«Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα! Δεν έχει η οικογένεια να στηρίξει την Ρούλα. Απλά της λένε να κάνει υπομονή γιατί θεωρούν ότι θα την βγάλουν. Θεωρούν ότι έχουν δύναμη όπως την είχαν. Δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει κανείς να τους καλύψει και να τους υποστηρίξει.
Έπαιρνε τηλέφωνο τον Δήμαρχο να της κλείσει το δωμάτιο του Καραμανδανείου, να είναι μόνη της. Έπαιρνε τηλέφωνο την κοινωνική υπηρεσία γιατί ήταν μια «μανούλα χαροκαμένη» που έπρεπε να την λυπηθούν, να την στηρίξουν να πάει στην Αθήνα. Ξέρετε πόσους εράνους είχαμε κάνει στην πόλη; Πόσοι αγώνες έγιναν, ποδοσφαιρικοί, για να μαζευτούν χρήματα, να τους στηρίξει ο κόσμος;
Άρα ζούσαν με τους εράνους, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιοι οικονομικό πρόβλημα;
Βεβαίως! Και τα τα γνωρίζουνε! Οι ίδιοι τα ξέρουν»!
Ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν όσα λέει η γνωστή της οικογένειας της Ρούλας για τους συγγενείς της. «Οι δικοί της είναι εξαφανισμένοι. Έχουν κλειδωθεί, δεν κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνουν και δεν κυκλοφορούν. Έως ότου, λένε, να βγει η κόρη τους έξω γιατί είναι αθώα! Και όταν βγει θα το γλεντήσουνε κιόλας, θα πάνε για ποτάρες!», λέει χαρακτηριστικά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News