«Ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγός μου για οφειλές μου»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ουδέποτε της ζητήθηκε να μου παραδώσει κάτι»
Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει ο Απόστολος Λύτρας μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί εξαιτίας του ξυλοδαρμού της συζύγου του. Ο δικηγόρος έστειλε το δικό του μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει με τις οφειλές του και βγάζοντας την γυναίκα του εκτός… κάδρου.
Διαψεύδει δημοσιεύματα που τον αφορούν, τονίζει χαρακτηριστικά ότι η σύζυγός του δεν έχει ουδεμία ευθύνη για οφειλές που δημιουργήθηκαν πριν καν την γνωρίσει. Παράλληλα ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία ώστε να του παραδώσει προσωπικά του αντικείμενα.
Ο προφυλακισμένος ποινικολόγος ζητά ξανά συγγνώμη για την πράξη του, τονίζοντας πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου στάθηκε «άξια σύζυγος, άξια μάνα για το κοριτσάκι μας και δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου».
Ολόκληρη η επιστολή του: «Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπαρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.
Θέλω να διευκρινήσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.
Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνωμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Δείτε ακόμα:  Μαθήτριες Γυμνασίου έσπρωξαν στη σκάλα καθηγητή και τον έβριζαν χυδαία

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News