Παιδοψυχολόγος θα εξετάσει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας – Μπορούν να ρίξουν φως σε σκοτεινά σημεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανακρίτρια έδωσε εντολή για την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης – Η ειδικός θα ερμηνεύσει όσα απεικόνισε η 9χρονη στο χαρτί πριν το θάνατο της
Τα μυστικά μηνύματα που κρύβονται πίσω από τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρζίνας καλείται να αποκρυπτογραφήσει παιδοψυχολόγος με εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο την προφυλακισμένη μητέρα της μικρής, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η δικαστική λειτουργός, στο πλαίσιο της ανάκρισης, έδωσε εντολή για την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις ζωγραφιές του παιδιού που εντοπίστηκαν από τις αρχές στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα.
Η παιδοψυχολόγος αφού μελετήσει τις επίμαχες ζωγραφιές, θα ερμηνεύσει όσα απεικόνισε η 9χρονη στο χαρτί , πριν το θάνατο της. Μάλιστα, οι ζωγραφιές που, μεταξύ άλλων, απεικόνιζαν αγγέλους αλλά και ένα δέντρο- κρεμάλα για πολλούς ειδικούς, που ήδη έχουν καταγράψει τη θέση τους, ήταν ο τρόπος της άτυχης μικρής να εκπέμψει «σήματα κινδύνου». Οι ειδικοί, αναφέρουν ότι με σχήματα και χρώματα η 9χρονη κατέγραφε συναισθήματα φόβου κραυγάζοντας για βοήθεια.
Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, η οποία με το θάνατο της άνοιξε τον δρόμο για να οδηγηθεί στη φυλακή η μητέρα της κατηγορούμενη για τη δολοφονία της, εκτιμάται ότι μπορούν να ρίξουν φως σε σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι ζωγραφιές του παιδιού μπορούν να δώσουν στοιχεία για τον ψυχισμό του αλλά και για τον ρόλο των γονιών του στη ζωή του.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται στους καλύτερους προορισμούς για το 2023 για τους Βρετανούς

Newsroom | Pireas News