Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-2: Καθάρισε ο "Μάγος" Βαλμπουενά στο Αγρίνιο-video

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Καθάρισε ο “Μάγος” Βαλμπουενά στο Αγρίνιο-video

NEWS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-1 για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, χάριν της τρομερής ασίστ του Ματιέ Βαλμπουενά προς τον δεινό σκόρερ της ομάδας Ελ Αράμπι.

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να ανοίξει το σκορ, μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Φορτούνη και δημιουργό τον Ντρέγκερ.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 48′ με το ωραίο γκολ του Ταχάρ, μετά από σέντρα του Αριγίμπι.

Αλλά ο Ολυμπιακός έβαλε το γκολ της νίκης στο 65′ με σκόρερ τον Ελ Αραμπί, μετά από ωραία δημιουργία του Βαλμπουενά.

Θα θυμόμαστε για χρόνια τη φάση και η κίνησή του επισκίασε (και) τη συμμετοχή του Βρουσάι σε αυτή. Ο πιτσιρικάς πήγε στο 1 vs 1, ξεμαρκαρίστηκε όμορφα και έδωσε στον Γάλλο έξω από την «κυανοκίτρινη» περιοχή, ο οποίος έχασε μεν την ισορροπία του, αλλά πέφτοντας έβγαλε με ΜΑΓΙΚΟ τρόπο τον 33χρονο φορ σε θέση τετ α τετ.

Χωρίς να βλέπει!

Ενέργεια που κατέδειξε την κλάση του και έβαλε τον Ολυμπιακό ξανά μπροστά στο σκορ που τον οδήγησε στην νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα (84′ Ντάλσιο), Βάντερσον (70′ Περέιρα), Αρσούρα, Ντίας, Ταχάρ (84′ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (70′ Μανθάτης), Μάζουρεκ, Αζάντι (61′ Βέργος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης,Σισέ, Μπα, Ντρέγκερ (85′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης (46′ Βαλμπουενά), Μασούρας (59′ Βρουσάι), Μπρούμα (46′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (90’+3′ Χασάν).

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 81-76: Έφτασε στην βρύση και δεν ήπιε νερό...

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.